header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


FireWing brengt “Last Gasp” uit als eerbetoon aan het Armeense volk met filmische tekstvideo

Mar 1, 2023 4:25 PM ET

Na de grote repercussie van de aankondiging van de nieuwe zanger en de nieuwe versie voor “Time Machine”, bracht FireWing een nieuw nummer uit met de nieuwe line-up en maakte het beschikbaar op alle digitale platforms met distributie door het Duitse label, Massacre Records. Het nieuws werd gevolgd door de aankondiging dat FireWing in Brazilië zal optreden met de Finse band Sonata Arctica.

“Last Gasp”, het nieuwe nummer van de band, kreeg een filmische lyric video die je hieronder kunt bekijken:

Dit nummer is een complete onderdompeling in de eerste grote oorlog tussen Eons en Vishap. Met een geluid anders dan alles wat FireWing ooit heeft gedaan.

Het concept van FireWing is gebaseerd op de Geschiedenis en Mythologie van de Armeense en Griekse culturen, binnen een universum waarin ook alle andere mythologieën en uitgesproken culturen zijn opgenomen. In 1915 maakte het Armeense volk een grote genocide mee die bekend staat als het “Armeense bloedbad”, waarbij meer dan 1,5 miljoen doden vielen.

Het personage dat de vastberadenheid van het Armeense volk na dit bloedbad personifieert is Vahagn – koning van het grote Armenië van de Orontidische dynastie (5e eeuw na Christus). Vahagn is een van de zonen van Tigranes Orontid en volgde zijn vader op in de strijd tegen de draken, waarbij hij bekend stond als Vishapakagn – “de Drakendoder”. Vahagn bevrijdde Armenië van monsters en werd vergoddelijkt vanwege zijn waarde, en FireWing verheerlijkt deze waarden in hun verhaalontwikkeling.

Last Gasp gaat over de spirituele en mentale reis van de hoofdpersonen “Vahagn” en zijn vader Tigranes, de Oudere.

Luister nu:

https://lnk.to/lastgaspsingle

Caio Kehyayan gaf commentaar op de lancering: “Mijn bedoeling met dit lied is om een sterke boodschap te sturen naar de hele Armeense diaspora. Sinds de genocide zijn duizenden Armeniërs naar verschillende uithoeken van de wereld gevlucht, en momenteel zijn er meer Armeniërs buiten Armenië dan in het land zelf, dat in de Kaukasus ligt”.

De nieuwe zanger van de band, Jota Fortinho, voegde eraan toe: “Toen Caio me het nummer stuurde, was het eerste wat in me opkwam een ritje in zo\’n gigantische achtbaan. Ik zou er veel over kunnen zeggen, want het is niet alleen heel technisch, maar ook heel diepgaand. Maar ik kan het zo samenvatten: “Last Gasp” is een extreme achtbaanrit. Ik ben echt trots op wat we op dit nummer hebben gedaan”.

“Last Gasp” heeft productie, teksten en orkestraties van Caio Kehyayan, co-productie van Fabiano Rodrigues, met mixing en mastering door Jack Kosto, kunst door Junki Sakuraba en videoproductie door Gabby Vessoni. Het concept van de wereldcreatie is van Caio Kehyayan.

Lees meer over FireWing op www.firewingofficial.com of op social media @firewingofficial.

Cover_Last Gasp

Contactgegevens:

Name: Firewing LLC
Email: [email protected]
Job Title: COO

Tags:   Dutch, United States, Wire