header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verklaring na tragische dood van UGA Football-speler Devin Willock na auto-ongeluk

Mar 7, 2023 3:05 PM ET

Athens, GA [01.15.23] Het is met een zwaar gemoed dat wij allen bij Go Big Injury Law rouwen om het verlies van onze collega en vriend, Sophomore Offensive Lineman voor de University of Georgia Devin Willock. Devin was betrokken bij een auto-ongeluk op 15 januari 2023 in Athens en is overleden aan de verwondingen die hij daarbij opliep. We hebben contact opgenomen met de lokale autoriteiten en de zaak wordt nog onderzocht. Devin maakte deel uit van de eerste NIL-campagne van ons kantoor en is het gezicht van het Go Big Injury Law-merk van ons kantoor in de hele staat Georgia.

Devin was niet alleen een getalenteerd en toegewijd atleet, maar ook een vriendelijk en geliefd lid van de gemeenschap. In elk aspect van het leven was Devin GROOT. Hij was fysiek groot en speelde groots op het voetbalveld. Zijn aanwezigheid en warmte waren groot en werden gevoeld door iedereen die met hem omging. Hij had een grote glimlach, een aanstekelijke lach en een grote levenslust. En hij was groot in zijn ambities over zijn toekomst en waar hij heen ging in het leven.

“We zijn kapot van het verlies van Devin” zei Partner bij Go Big Injury Law Roy T. Willey IV “Ik had niet alleen het genoegen om professioneel met hem te werken, maar ook het voorrecht om hem persoonlijk te leren kennen. Ook al was Devin nog maar een tweedejaarsstudent, we hadden zijn plannen na de universiteit in detail besproken, en ik kan zeggen dat op basis van onze gesprekken, zijn gedrevenheid en toewijding aan uitmuntendheid Devin een mooie toekomst voor zich had. Verwoestend is een te saai woord om de gevoelens te beschrijven die we allemaal hebben nu we weten dat zijn leven van grote belofte, groot enthousiasme en grote goedheid is afgesneden.”

Wij betuigen ons diepste medeleven aan de familie, vrienden, teamgenoten en fans van Devin. We zullen alles doen wat we kunnen om hen te steunen tijdens deze ongelooflijk moeilijke tijd, en we vragen dat de media de privacy van zijn familie en vrienden respecteren terwijl ze rouwen. We begrijpen echter dat het belangrijk is om de feiten naar buiten te brengen over hoe groot de persoon is die de wereld heeft verloren, en we zullen ons beschikbaar stellen voor interviews met de media als dat nodig is en we zullen updates blijven geven als die beschikbaar komen.

Contactgegevens:

Name: Brian Stellwag
Email: [email protected]
Job Title: Director of Communications

Tags:   Dutch, United States, Wire