header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


7 tips voor het benaderen van vreemden in de Sunshine State

Mar 2, 2023 11:00 AM ET

Een ontmoeting met vreemden is noodzakelijk in het dagelijks leven, op het werk, op school of in een sociale omgeving. Het is een van de enige manieren om nieuwe vrienden te maken, en hoewel extraverte mensen goed gedijen bij deze ontmoetingen, voelen veel mensen zich ongemakkelijk of angstig als ze met een nieuw iemand praten.

Als je voor het eerst nieuwe mensen ontmoet, is het belangrijk er op je best uit te zien en je goed te voelen. Of u nu een nieuwe look wilt of uw parelwitte tanden wilt laten poetsen bij de dentist, mensen in Miami zijn beter benaderbaar als u zich fris voelt. Hier zijn nog een paar tips om een meester te worden in het praten met vreemden terwijl je onhandigheid vermijdt.

  1. weet wanneer je

We overdenken vaak het benaderen en ontmoeten van vreemden omdat we niet opletten. Dat komt omdat de signalen om iemand te benaderen vaak alledaags zijn. Spreek bijvoorbeeld iemand aan naast wie je in de rij staat, die naast je zit in een bar of op een evenement, of die iets interessants voor je doet. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn – zeg gewoon hallo en kijk waar het heen gaat.

  1. Glimlach

Het belang van een glimlach kan niet worden onderschat. Wanneer je een vreemde met een oprechte glimlach benadert, is de instantie meteen meer ontspannen. Niet alleen zie je er vriendelijker en toegankelijker uit met een glimlach, maar glimlachen zet een positieve toon voor de ontmoeting en laat zien dat je sociaal bent.

  1. Rinner je hun naam

Hoe vaak heb je iemand ontmoet en binnen enkele seconden nadat ze je hun naam hebben verteld, ben je die vergeten? Veel mensen doen dit, maar als je een vreemdeling ontmoet en je herinnert je zijn naam, zal hij zich meer verbonden en vriendelijker tegenover je voelen. Probeer in een gesprek de naam op een natuurlijke manier te gebruiken, zodat u die beter onthoudt en de ander zich meer betrokken voelt bij de interactie.

  1. Zorg voor lichaamstaal

De gebaren en houdingen van je lichaam kunnen hardop spreken, en soms zeggen ze dingen die je niet probeert te zeggen. Vreemden kunnen dit oppikken en onmiddellijk een afkeer of vijandigheid jegens je voelen. Altijd:

  • Houd je lichaamstaal “open.” Houd je armen niet gekruist, je benen wijd, en je romp en hoofd gericht op de persoon met wie je praat.
  • Houd oogcontact.
  • Betrek je handen en armen bij het gesprek om energie en enthousiasme te tonen, wat leidt tot een positievere interactie.

Je wilt ook letten op de lichaamstaal van de vreemdeling. Als ze zich omdraaien of van je wegkijken, op hun horloge of telefoon kijken, of hun armen kruisen en zenuwachtig zijn, kan het tijd zijn om verder te gaan.

  1. Be interested, not interesting

Mensen praten graag over zichzelf. Stel oprechte vragen waardoor ze over hun familie, hobby\’s, passies en levens kunnen praten. Let op hun antwoorden en zoek naar gedeelde ervaringen om jullie band te versterken. Probeer geen indruk te maken op vreemden door overdreven egocentrisch te zijn of te veel te delen; dit kan onoprecht of onoprecht overkomen.

  1. Vermijd negatieve onderwerpen

Wanneer je iemand voor het eerst ontmoet, vermijd dan gesprekken over dingen waar je een hekel aan hebt, zoals politiek, krantenkoppen, verkeer, je werk, negatieve mensen en andere negatieve onderwerpen. Klagen en pessimistisch zijn onmiddellijk nadat je iemand ontmoet hebt, kan ervoor zorgen dat mensen zich slechter voelen om je te ontmoeten, en ze zullen waarschijnlijk niet meer met je willen praten.

  1. Gedraag je als een vriend

Assume closeness with the stranger. Blijf weg van te intieme vragen of onderwerpen en wees voorzichtig met het initiëren van te veel fysieke aanraking, maar benader ze zoals je een vriend zou benaderen. De meeste mensen houden er niet van vreemden te ontmoeten, dus als u die situatie zelfverzekerd en comfortabel benadert, kan dat ieders gevoel over het onderhouden van een praatje van een vreemde verbeteren.

Contactgegevens:

Carolina d’Arbelles-Valle
[email protected]
Senior Digital PR Specialist
(201) 633-2125

Tags:   Dutch, United States, Wire