header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Equator Combo Wasmachine-Droger gekozen door Forbes als de beste budget Wasmachine-Droogcombinatie voor kleine ruimtes

Apr 5, 2023 1:24 PM ET

Equator Advanced Appliances is verheugd aan te kondigen dat Forbes hun Combo Washer Dryer-modellen heeft uitgeroepen tot de Best Budget Washer-Dryer Combo op de markt. Als een van \’s werelds meest vertrouwde en gevestigde wereldwijde mediabedrijven, is Forbes een leider in het verstrekken van deskundige recensies over alle soorten enieuwe technologie – met inbegrip van huishoudelijke apparaten.

"Equator

"Being featured with Forbes is gemakkelijk een van de grootste onderscheidingen die ons bedrijf heeft ontvangen," zei Nick Mathews van Equator Advanced Appliances. "We zijn er trots op dat onze was/droogcombinaties de aandacht krijgen die ze verdienen, want elk model is ontworpen om de hele waservaring stressvrij en naadloos te laten verlopen."

De Equator Combo Washer Dryer is er in drie afzonderlijke modellen – de 4400 N, 5500 CV en de 4600. Elke wasdroger biedt een all-in-one ervaring, wat betekent dat u kunt wassen en drogen in hetzelfde apparaat. Dit is een enorm voordeel voor mensen met weinig ruimte, waaronder mensen die in een camper, tiny home, studio en daarbuiten wonen.

Onderzoek naar het 4400 N-model, deze alles-in-een was/droogcombinatie is uitgerust met acht wascycli, een overwinteringsoptie voor campergebruikers, zelfreiniging en een stille functie. De droogfuncties omvatten automatische kreukbeveiliging, drie droogopties, dubbele ventilatoren voor ventilatie en een omkeerbare ventilatie-/ventilatiefunctie met een druk op de knop.

Diegenen die op zoek zijn naar nog meer premium functies en een grotere capaciteit zullen vooral blij zijn met de 5500 CV en 4600 modellen. Beide zijn uitgerust met een Allergeen- en Saniteercyclus. De Allergenencyclus kan een hoog percentage stof, huidschilfers en pollen op stoffen verwijderen, wat ideaal is voor mensen met seizoens- en huisallergieen. De Sanitize Cycle zorgt ervoor dat de diepste reinigingsgraad wordt bereikt door ultra heet water te gebruiken. Bovendien kunnen gebruikers van de 4600 was-droogcombinatie genieten van de Pet Cycle, die superieure technologie gebruikt om haren van huisdieren op stoffen te verwijderen.

Andere premium functies die beschikbaar zijn op zowel de 5500 CV als de 4600 was-droogcombinatie zijn onder andere antibacteriele trommelschotten, ingebouwde diagnostiek en een kinderslot.

Alle drie modellen van Equator Combo Washer Dryer kunnen rechtstreeks bij Equator gekocht worden, en bij de grote huishoudelijke retailers in het hele land.

Over Equator Appliances

Equator Advanced Appliances is opgericht in 1991. De productlijn omvat wasmachines, vaatwassers, koelkasten, wijnkoelers en andere essentiele huishoudelijke apparaten. De baanbrekende milieuvriendelijke producten van het bedrijf zijn meer dan 1000 keer vermeld in de media, waaronder Fortune, Popular Mechanics, Better Homes and Gardens, de Wall Street Journal en Oprah.

Nu beginnend aan zijn 31e bedrijfsjaar blijft Equator zich inzetten voor het creeren van innovatieve producten die echte problemen in het leven van zijn klanten oplossen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.equatorappliances.com.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire