header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Federale Studentenleningen 101

Apr 13, 2023 2:15 PM ET

Ben jij pas afgestudeerd met federale studieleningen? Zo ja, dan is het belangrijk om al uw terugbetalingsopties te begrijpen, van standaardplannen tot inkomensafhankelijke aflossing (IDR) en Public Service Loan Forgiveness (PSLF). Hier is wat u moet weten over het beheer van federale studentenlening terugbetaling.

Betalingsplannen

Het standaard betalingsplan voor federale studentenleningen is het standaard aflossingsplan. Dit plan duurt 10 jaar en vereist een vaste maandelijkse betaling. Het bedrag dat u elke maand moet betalen hangt af van uw totale leensaldo, en kan u minder kosten gedurende de looptijd van de lening in vergelijking met andere aflossingsplannen.

Als u moeite hebt met het doen van betalingen vanwege een laag inkomen, kunt u in aanmerking komen voor inkomensafhankelijke aflossing, of IDR. Inkomensafhankelijke aflossing (IDR) plannen bieden leners meer beheersbare en betaalbare maandelijkse betalingen op basis van hun huidige inkomen. IDR-plannen omvatten Revised Pay As You Earn (REPAYE), Pay As You Earn (PAYE), Income-Based Repayment (IBR) en Income-Content Repayment (ICR). Elk plan heeft verschillende inkomensvereisten en andere subsidiabiliteitsfactoren. Sommige plannen bieden zelfs kwijtschelding van de lening aan het einde van een bepaalde betalingsperiode. Bij het aanvragen van een IDR-plan is het belangrijk om in gedachten te houden dat deze plannen de totale looptijd van de lening kunnen verlengen, zodat u uiteindelijk mogelijk meer rente betaalt dan bij standaard afbetalingsplannen.

Voorstel dat u in moeilijkheden komt of uw afbetalingsplan voor leningen moet wijzigen. In dat geval zijn er verschillende alternatieven beschikbaar, zoals uitstel van betaling of consolidatie. Met uitstel van betaling kunnen kredietnemers hun betalingen tijdelijk opschorten, terwijl consolidatie meerdere leningen combineert tot een enkele lening met een enkele maandelijkse betaling.

Een andere terugbetalingsoptie die speciaal is ontworpen voor mensen in publieke functies, zoals leraren en verpleegkundigen, is het Public Service Loan Forgiveness (PSLF) programma. Met dit programma kunnen kredietnemers die fulltime werken in gekwalificeerde banen in de publieke dienstverlening hun resterende leensaldo kwijtgescholden krijgen na het doen van 120 gekwalificeerde betalingen.

Refinancing

Een andere optie is herfinanciering van studieleningen. Herfinanciering is het proces van het afsluiten van een nieuwe lening ter vervanging van bestaande studieleningen. Dit kan worden gedaan met zowel federale als particuliere studieleningen. Herfinanciering van je bestaande leningen kan je maandelijkse betalingen verlagen, je rentevoet verlagen, of meerdere leningen in een consolideren. Herfinanciering kan je ook helpen geld te besparen op de lange termijn door het totale bedrag aan betaalde rente te verlagen, maar houd er rekening mee dat je de toegang tot federale programma\’s en voordelen kunt verliezen wanneer je federale studieleningen herfinanciert met een particuliere geldschieter. Als je herfinanciering overweegt, is het bovendien verstandig rond te kijken en een kredietverstrekker te kiezen die de beste rente biedt (idealiter lager dan de rente op je huidige lening) om je te helpen het meeste uit herfinanciering te halen.

Understanding Your Options

Wanneer het aankomt op het beheren van je studieleningen, is het van vitaal belang al je opties te begrijpen. Met dat in gedachten, neem de tijd om elke optie te verkennen en te beslissen welke het beste werkt voor jou en je financiele situatie. Bezoek studentaid.gov voor meer informatie.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire