header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Firm Prospects lanceert gratis platform voor netwerken van advocaten en loopbaanontwikkeling

Apr 13, 2023 2:23 PM ET

Firm Prospects, een toonaangevende leverancier van analyses voor advocatenkantoren en marktinformatie voor de juridische sector, heeft een belangrijke uitbreiding van zijn vlaggenschipplatform aangekondigd. Met deze uitbreiding positioneert Firm Prospects zich als de "Doximity voor advocaten" door het aanbieden van een uitgebreide reeks tools en functies om advocaten te helpen verbinden, netwerken en hun carriere te bevorderen.

"Firm Prospects is altijd gericht geweest op het verstrekken van objectieve en bruikbare gegevens aan de juridische sector", aldus Adam Oliver, medeoprichter van Firm Prospects en voormalig praktiserend advocaat. "We brengen die missie nu naar het volgende niveau door een platform aan te bieden dat niet alleen een krachtig hulpmiddel is voor juridische werkgevers en zoekbedrijven, maar ook een uitgebreid platform voor netwerken en loopbaanontwikkeling voor individuele advocaten."

Met de nieuwe toegangsfunctie voor advocaten krijgen advocaten toegang tot een reeks tools en middelen die zijn ontworpen om hen te helpen hun carriere te beheren en hun netwerk uit te breiden, waaronder:

Real-time updates over laterale verplaatsingen en promoties binnen hun netwerk.

-De mogelijkheid om direct in contact te komen met een van de honderden werkgevers die vertrouwen op Firm Prospects voor hun aanwervingsbehoeften, waaronder Fortune 500-bedrijven, overheidsinstellingen, advocatenkantoren van alle groottes en zoekbureaus.

Toegang tot de grootste database van vacatures voor advocatenkantoren, bedrijven en overheidsinstellingen.

-Law firm analytics to allow them to make better informed career decisions.

"Wij geloven dat Firm Prospects een unieke kans biedt voor juridische professionals om hun carriere in eigen hand te nemen en nieuwe kansen te vinden," zei George O\’Connell, medeoprichter van Firm Prospects. "We zijn enthousiast over de impact die deze uitbreiding zal hebben op de juridische sector, en we kijken ernaar uit om te blijven innoveren en nieuwe oplossingen te bieden om te voldoen aan de veranderende behoeften van juridische professionals."

Om advocaten te helpen snel aan de slag te gaan, vult Firm Prospects haar nationale directory vooraf in met praktijkinformatie die gedurende bijna tien jaar is verzameld van websites van staatsbalies, profielen van advocatenkantoren en andere openbaar beschikbare bronnen. Firm Prospects past vervolgens zijn eigen AI- en ML-technologieen toe om advocaten in verschillende sub-specialisaties te categoriseren en verbindingen tussen advocaten te vinden, zodat ze direct na het aanmaken van een account een volledig gevuld netwerk hebben.

Juristen kunnen gratis accounts aanmaken op Firm Prospects door onze website te bezoeken op www.firmprospects.com. Als u een juridische werkgever bent die meer wil weten over Firm Prospects, bezoek dan ons Engage platform op https://engage.firmprospects.com/.

ABOUT FIRM PROSPECTS

Firm Prospects is een marktleidend informatieplatform voor advocatenkantoren, gebouwd door voormalige praktiserende advocaten. In aanvulling op een uitgebreide en nauwkeurig gecategoriseerde advocatendatabase, biedt Firm Prospects gedetailleerde analyses over individuele advocatenkantoren en marktintelligentie ondersteund door eigen kunstmatige intelligentie en voorspellende modellering om bruikbare gegevens te verstrekken aan haar gebruikers.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire