header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: 5 manieren om de financien voor te bereiden op gezinsuitbreiding

Apr 28, 2023 4:51 PM ET

De gedachte aan gezinsuitbreiding is een tijd van verwachting, vreugde en verandering – ook financieel, met veel nieuwe uitgaven om over na te denken. De volgende tips kunnen ouders helpen hun financiele zaken op orde te krijgen en zich voor te bereiden op hun nieuwste gezinslid.

Rekening houden met nieuwe uitgaven

Het inschatten van alle nieuwe uitgaven die gepaard gaan met gezinsuitbreiding kan een uitdaging zijn, gewoon omdat er zoveel te overdenken valt. Ouders kunnen een lijst opstellen van grote en kleine uitgaven die mogelijk opduiken, van bezoeken aan de kinderarts tot het babyproof maken van een huis. Door voor elke post op de lijst een bedrag bij benadering vast te stellen, kunnen ouders een globaal budget opstellen en zich een beeld vormen van sommige kosten.

Controleer het noodfonds

Een noodfonds kan extra belangrijk zijn voor nieuwe ouders – een nieuwe afhankelijke creeert nieuwe mogelijkheden voor onverwachte uitgaven. Aanstaande ouders zouden hun spaarrekeningen kunnen controleren. Hoeveel staat daar nu op? Het is meestal een goed idee om ongeveer zes maanden aan uitgaven te sparen.

Prioriteer financiele zekerheid

Een gezin uitbreiden betekent dat je de komende jaren voor dat gezin moet zorgen. Nieuwe ouders kunnen nu proactieve stappen ondernemen, zoals manieren vinden om nieuwe uitgaven voorrang te geven op dingen die niet meer zoveel betekenen, creditcardschulden afbetalen en sparen. Veel nieuwe ouders nemen een levensverzekering om hun gezinsleden financiele zekerheid te bieden als de ouder onverwacht overlijdt. Afhankelijk van hun budget en voorkeuren, kunnen ouders kiezen voor een permanente polis zoals gehele levensverzekering, die een gegarandeerde uitkering bij overlijden biedt en een contante waarde die in de loop van de tijd wordt opgebouwd, naast andere kenmerken.

Maak een plan voor ouderschapsverlof

Het is van vitaal belang om zo lang mogelijk van tevoren na te denken over de finesses van ouderschapsverlof. Aangezien het verlofbeleid van werkgever tot werkgever verschilt, is het belangrijk om onderzoek te doen, vragen te stellen en een plan op te stellen voor het opnemen van verlof. Laat dit stukje van de puzzel niet tot het laatst liggen; ouders hebben hun verlof net zo hard nodig om zich aan te passen en voor zichzelf te zorgen als voor hun nieuwste gezinslid.

Bedenk kinderopvangkosten

Het betalen van kinderopvang is een van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste uitgaven voor nieuwe ouders. Overweeg alle beschikbare opties voordat je een beslissing neemt, waaronder dagopvang, een gedeelde nanny of babysitter, en naschoolse programma\’s. Praat met familie, vrienden en andere ouders in de gemeenschap – zij kunnen goede aanbevelingen hebben of openstaan om hun krachten te bundelen.

Northwestern Mutual is de marketingnaam voor The Northwestern Mutual Life Insurance Company (NM) en haar dochterondernemingen in Milwaukee, WI.

Source: Northwestern Mutual

Contact: Don Klein, 1-800-323-7033


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire