header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Galexxy Holdings\’ Aandeelhoudersupdate

Apr 28, 2023 5:38 PM ET

""

Wellbeing Farms breidt Delta 88 Kiosk uit naar Pennsylvania en ontvangt eerste inkooporder voor Chicago Market.

CALIFORNIA, Newport Beach, 26 april 2023, Galexxy Holdings Inc, ("Galexxy") (OTC: GXXY), een gezondheids- en wellnessbedrijf met een missie om unieke en effectieve gezondheids- en wellnessproducten op de markt te brengen, en haar dochteronderneming, Wellbeing Farms LLC, ("WBF") zijn verheugd de aandeelhouders op de hoogte te brengen van belangrijke mijlpalen van het bedrijf in de afgelopen maanden.

WBF breidt Delta 88 Kiosk Distributie uit naar Pennsylvania:

WBF breidt de distributie van zijn Smart Vending Kiosken via zijn Commercial Supply and Leasing overeenkomst met Delta 88 LLC (D88) uit naar Pennsylvania. D88 lanceerde zijn marketing campagne in Austin Texas in Q1-23 en heeft extra huurovereenkomsten getekend om zijn bereik uit te breiden naar 6 belangrijke locaties om zijn producten in Pennsylvania op de markt te brengen.

WBF aangepaste Smart Kiosken zijn zeer onderscheidend, met digitale product displays om de aantrekkingskracht van het product te maximaliseren zijn uitgerust met WBF\’s App gebaseerde ID-Age verificatie mogelijkheid om te voldoen aan de regelgeving van de staat.

D88\’s businessplan voorziet in de plaatsing van honderden aantrekkelijk gemerkte Smart Vending Kiosken geleverd door WBF onder leaseovereenkomsten. De producten van D88 worden ook geleverd door WBF onder een exclusieve white label-overeenkomst.

Op basis van hun eerste schattingen is D88 van plan om meer dan zeshonderd Smart Kiosks in de komende twee jaar te installeren die een minimum van $5.000.000 per jaar aan groothandelsproductaankopen van WBF zouden kunnen genereren.

WBF Chicago Update:

WBF heeft ook zijn eerste productorder ontvangen van zijn distributeur in Chicago, die in december 2022 een definitieve distributieovereenkomst heeft getekend voor productlevering en de lease van 40 Smart Vending Kiosken, die momenteel worden geplaatst op geselecteerde locaties met consumentenverkeer.

Galexxy Audit Update en Plan voor OTC QX Up-listing:

Galexxy\’s CEO, Michael Biagi verklaarde dat "WBF is begonnen met zijn eindejaarsaudit en naast zijn voornemen om te up-listen naar OTC QX, heeft het bedrijf verschillende veelbelovende nieuwe programma\’s in zijn zakelijke ontwikkelingspijplijn en ik kijk ernaar uit om de aandeelhouders op de hoogte te houden wanneer deze programma\’s tot bloei komen."

Over Galexxy Holdings:

Het hoofdkantoor is gevestigd in Newport Beach, Californie, de aandelen van Galexxy zijn genoteerd op de OTC Markets (OTC: GXXY). Galexxy betrad in april 2021 de snel ontwikkelende markten voor premium natuurlijke plantaardige gezondheidssupplementen voor consumenten en voltooide de overname van Wellbeing Farms LLC., op 4 augustus 2022, en kocht 69% van ABC Wholesale Products LLC., op 12 augustus 2022.

Galexxy Holdings Inc.

Michael Biagi

E: [email protected]

M: (949) 335 8269

Forward-Looking Information:

Dit persbericht bevat "toekomstgerichte informatie" en "toekomstgerichte verklaringen" (gezamenlijk "verklaringen"). Alle verklaringen, met uitzondering van verklaringen over historische feiten, zijn toekomstgerichte verklaringen en zijn gebaseerd op verwachtingen, schattingen en projecties op de datum van dit persbericht.

https://wellbeingfarmsmushrooms.com/

www.galexxyholdings.com

https://twitter.com/GXXYHoldings

www.delta88.vip

www.uvending.vip


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire