header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Rechter Glenda Hatchett sluit zich aan bij Stewart Miller Simmons Trial Attorneys

Apr 28, 2023 5:45 PM ET

ATLANTA, Ga. – Rechter Glenda A. Hatchett, een succesvol advocaat, voormalig opperrechter in Georgia en presentatrice van het langlopende televisieprogramma Judge Hatchett, nu in het 23e seizoen, is in dienst getreden bij het vooraanstaande Atlanta advocatenkantoor Stewart Miller Simmons Trial Attorneys als adviseur.

In haar rol bij het kantoor zal rechter Hatchett juridische begeleiding en expertise bieden op het gebied van catastrofaal letsel en onrechtmatige dood, medische fouten en burgerrechten.

Voor meer dan 40 jaar was rechter Hatchett advocaat en rechter naast haar taken als televisiepersoonlijkheid. Rechter Hatchett was lid van de raad van bestuur van drie Fortune 500-bedrijven en adviseur van het NFL Atlanta Falcons Football Team en adviseur van de National Basketball Association. Zij is actief in een aantal liefdadigheidsinitiatieven, waaronder nationaal woordvoerder van CASA (Court Appointed Special Advocate) en lid van de nationale raad van bestuur van de Boys and Girl Club of America.

Judge Hatchett was voorheen de Chief Presiding Judge van de Fulton County Juvenile Court en werd daarmee de eerste African American Chief Presiding Judge van een staatsrechtbank in Georgia en hoofd van een van de grootste jeugdrechtbanken in het land.

SMS Trial Attorneys is opgericht door L. Chris Stewart, Justin Miller en Madeleine Simmons. Stewart heeft een aantal van de meest geruchtmakende politie schiet- en geweldszaken in het land behandeld, waaronder het vertegenwoordigen van Walter Scott uit South Carolina die in de rug werd geschoten en gedood toen hij wegrende van een politieagent uit North Charleston. Stewart, Miller en Simmons maakten ook deel uit van het team dat George Floyd vertegenwoordigde. SMS Trial Attorneys heeft ook veel slachtoffers van seksueel geweld vertegenwoordigd, waarbij Stewart de eerste jury-uitspraak van een miljard dollar in een zaak over seksueel geweld in de wacht sleepte.

Stewart zei dat iedereen bij zijn kantoor rechter Hatchett door de jaren heen heeft bewonderd en dat de mogelijkheid om rechtstreeks met haar te werken een droom is die uitkomt.

"Wij allen bij SMS Trial Attorneys zijn verheugd dat we de kans krijgen om te werken met rechter Hatchett, die zeker een van de meest gerespecteerde en getalenteerde advocaten in het land is," zei Stewart. "Haar waardevolle inzichten, connecties en rijkdom aan ervaring zullen ons allemaal betere advocaten en pleitbezorgers maken. Bovendien sluit haar inzet voor liefdadigheid en sociale rechtvaardigheid perfect aan bij de visie van ons kantoor."

Volgens rechter Hatchett was de kans om bij het groeiende advocatenkantoor te komen werken te mooi om voorbij te laten gaan.

"Ik ben er trots op dat ik de krachten kan bundelen met dit gerenommeerde kantoor waarvan de advocaten enkele van de meest spraakmakende zaken in het land hebben behandeld," zei Hatchett. "Hoewel ik het geluk heb gehad om een succesvolle carriere van meer dan vier decennia te hebben, is het samenwerken met de ongelooflijk getalenteerde advocaten van Stewart Miller Simmons Trial Attorneys een van de hoogtepunten van mijn professionele leven."

Over Stewart Miller Simmons Trial Attorneys

Atlanta gevestigde Stewart Miller Simmons Trial Attorneys heeft tal van high-profile onrechtmatige dood zaken met betrekking tot wetshandhaving behandeld en vertegenwoordigt slachtoffers van politiegeweld in het hele land. Het bedrijf wordt geleid door L. Chris Stewart, Justin Miller en Madeleine Simmons en is gespecialiseerd in zaken met betrekking tot persoonlijk letsel, onrechtmatige dood, aansprakelijkheid in gebouwen, seksueel geweld en burgerrechten in de hele Verenigde Staten. Het kantoor won de allereerste miljard dollar juryuitspraak waarbij een verkrachtingsslachtoffer betrokken was. Ga voor meer informatie naar www.smstrial.com of bel (844) TRIAL-00.

Mediacontact:

Ryan Julison

Stewart Miller Simmons Trial Attorneys

(321) 377-6877


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire