header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marissa Collections, Melissa Kaye & Emily P Wheeler Doneer aan Kid\’s Minds Matter

May 3, 2023 12:38 PM ET

Marissa Collections, Naples werkt samen met juweelontwerpers Melissa Kaye en Emily P. Wheeler om een deel van de opbrengst van de trunk show op 14 maart 2023 te doneren aan Kid\’s Minds Matter of Southwest Florida.

Marissa Collections\’ persoonlijke stylisten en andere teamleden hebben hun klanten twee weken voor het evenement uitgenodigd om op 14 maart 2023 voor het goede doel te winkelen. Dit zorgde voor een grote opkomst en een omzet van meerdere zes cijfers.

Marissa Collections en Kid\’s Minds Matter organiseerden een lunch voor 16 vrouwen op 14 maart 2023 in Sea Salt in Naples, Florida waar vertegenwoordigers en supporters van de Kid\’s Minds Matter organisatie spraken over haar missie en toekomstplannen.

Over Marissa Collections

Marissa Collections dankt haar succes aan het trouw blijven aan het oorspronkelijke doel… het helpen van klanten bij het ontwikkelen van hun individuele stijl door middel van persoonlijke service en een buitengewone selectie. Marissa Collections begon in 1975 met een boetiek met handgeselecteerde artikelen zoals kleding, juwelen, accessoires en schoenen die Marissa persoonlijk stylde voor elk individu. Het onmiddellijke succes in de kleine gemeenschap aan de Golf van Mexico heeft zich in de loop der jaren voortgezet en is uitgegroeid tot een locatie van 10.000 vierkante meter in het Third Street South shopping district van Old Naples. Marissa Collections was voorbestemd zich te ontwikkelen en uit te breiden tot marissacollections.com en naar onze tweede locatie in The Royal Poinciana Plaza in Palm Beach.

Over Kid\’s Minds Matter

Opgericht in 2016, Kids\’ Minds Matter is een verenigde beweging in Zuidwest Florida gewijd aan het bevorderen van pediatrische geestelijke en gedragsmatige gezondheidsdiensten. Door het ontwikkelen van klinische paden om patienten te screenen en te behandelen, het vergroten van het publieke bewustzijn door middel van onderwijs, en het lobbyen voor systemische verandering en duurzame financiering, wil Kids\’ Minds Matter aanbieders van geestelijke gezondheidszorg, lokale instanties, het rechtssysteem, rechtshandhaving, scholen en religieuze organisaties op een lijn brengen. Kids\’ Minds Matter wordt beheerd door de Lee Health Foundation.

Marissa Collections Media Contact [email protected]

Contact Info Meghan Govoni[email protected]Marketing & Event Manager


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire