header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ehline Law Firm viert de Paul Ehline Ride San Bernardino 2023

May 8, 2023 3:04 PM ET

San Bernardino, CA – Ehline Law Firm, een toonaangevend letselschade advocatenkantoor in Californie, organiseerde onlangs de Paul Ehline Ride in Houston, Tx, en is nu op weg naar San Bernardino, CA, bij Lytle Creek Firing Line. Het evenement, gehouden op 22 april 2023, was een doorslaand succes, trok honderden rijders en haalde geld op voor lokale goede doelen.

Datum: 13 mei 2023

Timing: 8:00 AM to 3:30 PM

Location: Lytle Creek Firing Line

Rangemaster: Greg Shockley Website: lytlecreekrange.comAdres: 1210 Lytle Creek Rd, Lytle Creek, CA 92358Telefoon: (951) 782-7438

Paul Ehline Memorial Ride Against Service-Related Cancer

De Paul Ehline Ride is een jaarlijks evenement ter ere van Paul Ehline, een bekende motorrijder en letselschadeadvocaat die in 2020 is overleden. De rit is een viering van Ehline\’s leven en zijn inzet om gewonde motorrijders en hun families te helpen.

De rit van dit jaar begon bij het kantoor van Ehline Law Firm in San Bernardino en nam de rijders mee op een schilderachtige route door de stad en de omliggende gebieden. Onderweg genoten de rijders van prachtige uitzichten en de kameraadschap van collega-rijders ter ere van de Sergeant Paul Ehline Memorial Ride en andere veteranen die lijden aan kanker/PTSD.

The Memorial Motorcycle Ride

"We zijn erg blij met het succes van de Paul Ehline Ride" in Texas en "kijken uit naar een nog betere in San Bernardino, CA," zei Michael Ehline, oprichter van Ehline Law Firm en zoon van Sergeant Paul Ehline.

"Dit evenement is voor ons een geweldige manier om terug te geven aan de gemeenschap en de nagedachtenis van mijn vader en alle veteranen die aan kanker leden te eren. We zijn iedereen dankbaar die heeft deelgenomen en geholpen het evenement tot een succes te maken."

Het evenement omvatte ook een verloting en een stille veiling, waarbij alle opbrengsten naar lokale goede doelen gingen. Dit jaar ging de opbrengst onder meer naar het Fallen Rider\’s Fund en het Paul Ehline Memorial Ride Scholarship Fund.

"We zijn er trots op dat we deze organisaties, die belangrijk werk doen in onze gemeenschap, kunnen steunen", aldus Ehline. "We hopen dat de opbrengst van het evenement van dit jaar een verschil zal maken in het leven van mensen in nood."

Welkom aan de nieuwe supporters

Dit jaar hebben we veel geweldige nieuwe en originele supporters voor het Lytle Creek Firing Line Event, waaronder:

  • Paralyzed Veterans of America
  • US Army Special Forces Assn
  • Marine Corps League
  • Original Leathernecks Motorcycle Club International (LMCI)
  • Marine Riders
  • Shelter to Soldier
  • Taran Tactical Innovations
  • SpytShyne Motorcycle Products
  • Greg Shockley
  • Dan, de "Chief"
  • Pastor Robert Hammond
  • USMC ROTC – Fontana
  • Reserved.

We proberen poolees van de plaatselijke USMC rekruteringsposten te krijgen om meer te weten te komen over ons doel om veteranen van de westkust die gestationeerd zijn in Camp Pendleton, El Toro en Tustin te helpen met hun dienstgerelateerde ziekten en kanker voor betere resultaten bij de behandeling van kanker en voordelen voor de familie. Elke verandering die we krijgen om het bewustzijn te verhogen is een overwinning. Onze organisatie steunt ook veilig rijden, dus neem contact op om uw motortocht te plannen, hang rond met de LMCI en Marine Riders, en leer wat over de Camp Lejeune Justice Act en andere goede doelen die veteranen ondersteunen. We vormen ook allianties met een organisatie die ondersteuning biedt bij de diagnose van dienstgerelateerde ziekten, zoals Agent Orange Cancer.

Ehline Law Firm is een toonaangevend letselschade advocatenkantoor in Californie, met kantoren in de hele staat. Het kantoor is gespecialiseerd in het helpen van motorrijders die gewond zijn geraakt bij ongevallen veroorzaakt door de nalatigheid van anderen. Met een team van ervaren advocaten en een bewezen track record van succes, is Ehline Law Firm toegewijd aan het helpen van gewonde motorrijders en hun families om de rechtvaardigheid en compensatie te krijgen die ze verdienen.

Voor meer informatie over Ehline Law Firm en de Paul Ehline Ride, bezoek https://ehlinelaw.com of neem contact op met Ehline Law Firm Personal Injury Attorneys, APLC 633 W 5h St #2890 Los Angeles, CA 90071 (213) 596-9642.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire