header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ECFX bekroond met 2023 Best LegalTech TAM Award door Theorem Legal Marketplace

May 22, 2023 12:46 PM ET

ECFX , de in Californie gevestigde leider in elektronisch beheer van rechtbankmededelingen voor advocatenkantoren, is benoemd tot Theorem\’s 2023 Court Technology Solution of the Year. Met meer dan 2.000 nominaties die dit jaar wereldwijd werden ontvangen voor de LegalTech TAM Awards, viel ECFX op tussen een indrukwekkende lijst van toonaangevende bedrijven en startups in de juridische technologie-industrie.

ECFX Notice is een state-of-the-art SaaS-oplossing die het mogelijk maakt om efficient documenten te downloaden in rechtbankmededelingen, directe distributie van mededelingen en documenten naar zaakteams, en veilige opslag van documenten in de juiste zaak of client werkruimte in elk DMS of dossier systeem. Dit proces bespaart veel tijd die verloren gaat aan het handmatig verwerken van ECF-kennisgevingen en vermindert de kans op fouten door vertraagde verwerking of verkeerd ingediende documenten.

Na grondige beoordeling, scoring en analyse van gegevens verzameld uit het hele Theorem netwerk voor 2022 en Q1 2023, inclusief grote netwerken zoals het Corporate Legal Operations Consortium (CLOC) en de Association of Corporate Counsel (ACC) , selecteerde Theorem de winnaars voor hun Best Software Awards, die worden verdiend door bedrijven over de hele wereld die best-in-class producten en ervaringen bieden voor hun klanten, zoals bepaald door geverifieerde gebruikers uit hun netwerk van toonaangevende juridische organisaties.

"We zijn vereerd om deze prijs te ontvangen van Theorem\’s Network, de eerste echte door gegevens gestaafde erkenning van een combinatie van toonaangevende juridische organisaties die de Total Addressable Market (TAM) vertegenwoordigen", aldus Dan O\’Day, medeoprichter & CEO van ECFX. "We zijn er trots op dat we worden erkend als de toonaangevende oplossing voor het verwerken van ECF-kennisgevingen op de markt, dat we uitzonderlijke klantenondersteuning bieden en dat we de tevredenheid van onze medewerkers vergroten door de tijd en moeite die nodig is voor het handmatig verwerken van ECF-kennisgevingen aanzienlijk te beperken. "Deze prijs is het bewijs dat we aanzienlijke vooruitgang boeken in ons streven om de ontwikkeling van juridische technologie te bevorderen en de toegang tot onze oplossing uit te breiden voor degenen die er veel baat bij kunnen hebben. We zijn vereerd en dankbaar dat we als winnaar zijn gekozen."

ECFX

ECFX is opgericht door juridische en technologische experts met een enkel doel: het aanpakken van onvervulde automatiseringsbehoeften in de juridische sector. Het bedrijf streeft ernaar de hiaten in de juridische workflows op te vullen met intelligent geautomatiseerde oplossingen, waardoor bedrijven tijd kunnen besparen, controle krijgen, risico\’s beperken en de zichtbaarheid verbeteren. Het belangrijkste product, ECFX Notice, automatiseert het downloaden, profileren, opslaan en distribueren van gerechtelijke documenten in ECF-berichten voor zowel staats- als federale rechtbanken. Dit bespaart uw kantoor honderden uren per week zodat het zich kan richten op het werk dat uw clienten belangrijk vinden.

Theorem

Theorem is de erkende wereldwijde LegalTech marktplaatsleider, die de top marktplaatsen voor toonaangevende organisaties in de juridische sector aanstuurt. Hun marktplaats bereik is meer dan 50.000 gekwalificeerde abonnees over 10.000 juridische organisaties, waaronder: CLO\’s, General Counsels, Director of Legal Operations, Managing Counsels, Heads of Law firms, CIO\’s, CTO\’s, Directors of IT, en andere senior-level executives.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire