header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


PRConnect lanceert op Blockchain gebaseerde oplossing om de synchronisatie van persberichten te verifieren

May 22, 2023 4:05 PM ET

SAN MATEO, California en CHICAGO, Illinois – 17 mei 2023 – PRConnect, een toonaangevende content syndicatie en amplificatie service provider, kondigde vandaag de officiele lancering aan van PRVerified, haar blockchain-gebaseerde verificatiesysteem voor de syndicatie van persberichten.

Participeren in de lancering zijn toonaangevende online content uitgevers waaronder 24-7 Press Release, iCrowdNewswire, KISS PR Brand Story Newswire en News Direct.

PRVerified zal lezers direct toegang geven tot zowel de gesyndiceerde kopie van het persbericht als de originele bronkopie. De oorspronkelijke hash van het bericht wordt op de blockchain geplaatst en kan via een intuitieve interface met een klik opnieuw worden gecontroleerd op overeenstemming. Door de onveranderlijkheid van de blockchain kan PRConnect dit niveau van onweerlegbare verificatie bereiken op het punt van syndicatie.

"PRConnect en haar newswire partners zijn enthousiast over het ontwikkelen en lanceren van deze innovatieve oplossing voor persberichten," zei Wing Yu, CEO van PRConnect."Al meer dan vijftig jaar vertrouwt de persberichtenindustrie op zelfgecertificeerde rapporten om over te brengen dat persberichten intact worden verspreid. Met blockchaintechnologie kunnen we nu meer transparantie bieden in het contentsyndicatieproces, terwijl we alle deelnemers de tools geven om te verifieren dat persberichten op een fraudebestendige manier zijn verspreid."

PRVerified is NCVP-compatibel en maakt gebruik van de aanbevolen SHA-256 eenrichtingscryptografische hashfunctie om de originele instantie van het persbericht te tokenen. In plaats van de hashes op te slaan in een private database, maakt PRVerified gebruik van de inherente transparantie en decentralisatie van de blockchain om de hashes op te slaan en te delen.

Na zorgvuldige afweging van verschillende blockchainnetwerken op betrouwbaarheid, duurzaamheid, snelheid, transactieprijs en algemene impact op het milieu, heeft PRConnect ervoor gekozen om al zijn hashes op de Peercoin blockchain te plaatsen. PRConnect werkte samen met de Peercoin Foundation om de commerciele haalbaarheid van PRVerified te bedenken en te analyseren en om de blockchaincomponenten van de applicatie te ontwerpen, te ontwikkelen, te testen en te optimaliseren.

"Het nieuwste initiatief van PRConnect sluit perfect aan bij onze missie bij News Direct om technologie te gebruiken om de manier waarop persberichten worden verspreid opnieuw uit te vinden", aldus Gregg Castano, oprichter en CEO van News Direct, een toonaangevende nieuwsdienst met meer dan 1000 klanten wereldwijd.

"We zijn verheugd om samen te werken met vernieuwers zoals PRConnect die blockchaintechnologie gebruiken om vertrouwen op te bouwen en meer zichtbaarheid voor onze klanten te genereren," zei Qamar Zaman, oprichter van KISS PR dat merken en contentmarketeers helpt om verhalen tot leven te brengen op grote nieuwsmediasites.

"We zijn enthousiast om deel uit te maken van een revolutionaire technologie die in deze industrie al lang op zijn plaats is", zegt Michael Iwasaki, oprichter van 24-7 Press Release Newswire. "PRConnect loopt voorop met zijn blockchain-verificatiesysteem dat meer geloofwaardigheid toevoegt aan ons distributiebedrijf voor persberichten," vervolgt Iwasaki.

PRVerified is nu beschikbaar voor alle klanten van PRConnect en kan binnen een werkdag worden geactiveerd. Het is ook toegankelijk als een widget gekoppeld aan de GUID van het persbericht en ingezet op elke Web2 site of Web3 dApp. PRVerified verifieert nu al actief berichten op de 100 lokale mediasites van het GoMedia Network. PRVerified zal een belangrijk onderdeel vormen van een verbeterd dashboard voor persdiensten en content marketeers dat deze zomer door PRConnect zal worden gelanceerd.

"Het is een genoegen om met PRConnect samen te werken aan deze toonaangevende verbetering voor de persberichtendistributie-industrie," zei Sonia LaFountain, iCrowdNewswire COO. "Deze technologie sluit direct aan bij iCrowdNewswire\’s heruitvinding van persberichtendistributie en doel om ervoor te zorgen dat klanten hun doelgroep bereiken," merkte LaFountain op.

Over PRConnect

PRConnect is een toonaangevend bedrijf voor contentsyndicatie en -versterking dat betrouwbare service, innovatieve technologie en aangepaste oplossingen biedt om persdiensten en contentmarketeers te helpen een publiek te bereiken en te binden. Ga voor meer informatie naar www.prconnect.com.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire