header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe vind ik een arts voor een immigratieonderzoek?

Jun 19, 2023 10:53 AM ET

Als je een green card aanvraagt (aanpassing van status), is een medisch onderzoek een verplicht onderdeel van het proces, volgens de U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS).

Het immigratie onderzoek wordt gebruikt om te bevestigen dat green card aanvragers in goede gezondheid verkeren om veilig naar de Verenigde Staten te immigreren. Om het immigratie medisch onderzoek
te voltooien, moeten aanvragers een immigratie arts vinden.

Wat is een immigratie medisch onderzoek?

Het medisch onderzoek bij immigratie bestaat uit een lichamelijk onderzoek, een geestelijk onderzoek en een bloedonderzoek om specifieke medische aandoeningen vast te stellen.

De civiele chirurg zal ook medische en vaccinatiegegevens uit het verleden bekijken als onderdeel van het onderzoek. Het doel van dit onderzoek is om de openbare veiligheid te helpen handhaven.

Wie voert een medisch immigratieonderzoek uit?

Als je een medisch immigratieonderzoek nodig hebt, kun je niet zomaar naar je huisarts gaan. Het immigratieonderzoek moet worden gedaan door een arts die is aangewezen door de USCIS.

Dokters die immigratieonderzoeken kunnen doen voor mensen die een aanvraag indienen in de Verenigde Staten, worden civiele chirurgen genoemd.

Als je een medisch onderzoek indient van een arts die niet de USCIS aanwijzing heeft, zullen je resultaten niet geaccepteerd worden.

Elk immigratieonderzoek dat buiten de Verenigde Staten wordt uitgevoerd, moet worden gedaan door een panelarts. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken wijst panelartsen aan die verschillen van
civiele chirurgen.

Panelartsen helpen met het onderzoek op ambassades of consulaten in het buitenland en kunnen het immigratieonderzoek niet uitvoeren voor aanvragers binnen het USCIS.

Wie is gekwalificeerd om een immigratieonderzoek uit te voeren?

Om in aanmerking te komen om burgerlijk chirurg te worden, moeten artsen:

  • Diploma geneeskunde (M.D.) of diploma osteopathie (D.O) hebben.
  • Om minstens vier jaar werkervaring te hebben. Stages en residenties tellen niet mee voor vier jaar ervaring.
  • Een vergunning hebben om geneeskunde te beoefenen zonder beperkingen in de staat waar ze medische immigratiekeuringen willen doen1.

Hoe vind ik een immigratie arts bij mij in de buurt?

Om je onderzoek te plannen, moet je een immigratiearts bij jou in de buurt
vinden. En vergeet niet om al je medische gegevens en vaccinatiegegevens te verzamelen, zodat je die kunt delen als je naar het onderzoek gaat.

Let op dat de overheid de kosten van een medisch immigratieonderzoek niet standaard vaststelt. De kosten kunnen varieren afhankelijk van het land waar het medisch onderzoek wordt uitgevoerd en de
specifieke arts die de test uitvoert. Je kunt contact opnemen met een paar verschillende aanbieders om de kosten van het onderzoek te vergelijken voordat je de civiele chirurg kiest met wie je in
zee wilt gaan.

De bottom line

Het immigratie medisch onderzoek is een verplicht onderdeel van de green card aanvraagprocedure. Het doel is om ervoor te zorgen dat aanvragers van een groene kaart gezond genoeg zijn om het land
binnen te komen. Er zijn verschillende manieren waarop je je kunt voorbereiden, zoals het vinden van een immigratie arts bij jou in de buurt en het verzamelen van je medische gegevens en
vaccinaties.

References

  1. U.S. Citizenship and Immigration Services. Hoofdstuk 1 – Doel en achtergrond.
    Begonnen op 23 april 2023.

iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire