header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Credello\’s keuze voor de beste Chase creditcards van 2023

Jul 20, 2023 9:30 AM ET

Als het om creditcards gaat, zijn twee namen die vaak ter sprake komen Wells Fargo en Chase. Wat is nu beter? Wells Fargo of Chase creditcards? Beide banken bieden een reeks creditcardopties met verschillende voordelen en beloningen. In dit artikel richten we ons op een aantal van de beste Chase creditcards van 2023 die opvallen door hun beloningen en functies.

1. Chase Sapphire Reserve®

De Chase Sapphire Reserve® is een topkeuze voor veel reizigers vanwege de royale beloningsstructuur en flexibiliteit. Met deze kaart verdien je 5 punten per dollar op vluchten en 10 punten per dollar op hotels en autohuur bij aankoop van reizen via Chase Ultimate Rewards®. Daarnaast verdien je 3 punten per dollar op andere reizen en dineren en 1 punt per dollar op alle andere aankopen.

Een van de opvallende kenmerken van de Chase Sapphire Reserve® is het welkomstaanbod van 60.000 bonuspunten na besteding van $4.000 aan aankopen in de eerste drie maanden na opening van de rekening. De kaart heeft een jaarlijkse vergoeding van $ 550, maar biedt tot $ 300 aan reiskredieten, waardoor een aanzienlijk deel van de vergoeding wordt gecompenseerd. Kaarthouders ontvangen ook het lidmaatschap van Priority Pass Select, dat toegang biedt tot luchthavenlounges en andere voordelen.

2. Chase Sapphire Preferred®-kaart

Voor wie een reisbeloningskaart met lagere jaarlijkse kosten wil, is de Chase Sapphire Preferred® Card een uitstekende keuze. Met deze kaart verdien je 5 punten per dollar op reizen gekocht via Chase Ultimate Rewards®, 3 punten per dollar op dineren, bepaalde streamingdiensten en online boodschappenaankopen, 2 punten per dollar op alle andere reisaankopen en 1 punt per dollar op alle andere aankopen.

Net als de Chase Sapphire Reserve®, biedt de Chase Sapphire Preferred® Card ook 60.000 bonuspunten na besteding van $4.000 op aankopen in de eerste drie maanden vanaf het openen van de rekening. De jaarlijkse kosten voor deze kaart zijn $95, waardoor de kaart toegankelijker is voor een breder scala aan kaarthouders.

3. Chase Freedom Flex?

De Chase Freedom Flex is een opvallende optie als je op zoek bent naar een creditcard zonder jaarlijkse kosten met uitstekende beloningen. Deze kaart biedt een verscheidenheid aan cashbackbeloningen, waaronder 5 as terug op maximaal $1.500 in categorieen die elk kwartaal veranderen, 5 as terug op reizen gekocht via Chase Ultimate Rewards®, 3 as terug op dineren en drogisterijen, en 1 as terug op alle andere aankopen.

De Chase Freedom Flex wordt ook geleverd met een welkomstaanbieding van een bonus van $200 na besteding van $500 aan aankopen in de eerste drie maanden na opening van de account. Deze kaart staat bekend om zijn veelzijdigheid en de mogelijkheid om geld terug te verdienen op een breed scala aan uitgaven, waardoor het voor velen een populaire keuze is.

4. Amazon Prime Rewards Visa Handtekening Kaart

De Amazon Prime Rewards Visa Signature Card is het overwegen waard voor fervente Amazon shoppers. Deze kaart biedt 5 as terug in beloningen bij Amazon.com en Whole Foods Market met een in aanmerking komend Prime lidmaatschap, 2 as terug bij restaurants, benzinestations en drogisterijen, en 1 as terug op alle andere aankopen. Kaarthouders ontvangen ook 10 as of meer aan bonusbeloningen op roterende categorieen en producten die verkocht worden op Amazon.com.

Terwijl de Amazon Prime Rewards Visa Signature Card een Prime lidmaatschap vereist, fungeren de $139 lidmaatschapskosten effectief als een jaarlijkse vergoeding voor de kaart. Als je echter al regelmatig winkelt bij Amazon, kunnen de beloningen en voordelen van deze kaart de lidmaatschapskosten compenseren.

Conclusie

Dit zijn slechts een paar van de beste Chase creditcards 2023 met aantrekkelijke beloningen en functies. Afhankelijk van je bestedingsgewoonten en voorkeuren kan een van deze kaarten uitstekend bij je passen. Bekijk de voordelen, beloningen en jaarlijkse kosten van elke kaart om een weloverwogen beslissing te nemen. Vergeet niet dat creditcards op verantwoorde wijze moeten worden gebruikt en dat het belangrijk is om je saldo\’s elke maand volledig af te betalen om rentelasten te voorkomen. Veel plezier met het kopen van een kaart!


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire