header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Adviesbureau voor juridische technologiestrategie wil bedrijven helpen te winnen, te groeien en aan te trekken

Aug 7, 2023 2:51 PM ET

Miami, FL – 31 juli 2023 – C Webster Consulting, een nieuw adviesbureau op het gebied van juridische technologie, is vandaag officieel van start gegaan met de missie om juridische technologiebedrijven te voorzien van strategieen om klanten te winnen, hun klantenbestand uit te breiden en investeerders aan te trekken. Door een samenhangende aanpak van verkoop, marketing, product en financieringsinitiatieven wil C Webster Consulting een krachtvermeerderaar worden voor legal tech-bedrijven die op zoek zijn naar een leidende positie in de hyperconcurrerende legal tech-markt.

Opgericht door CJ Webster, een doorgewinterde legal tech veteraan, biedt C Webster Consulting op maat gemaakte strategische adviesdiensten om legal tech bedrijven te helpen nieuwe klanten te winnen, hun klantenbestand uit te breiden en investeerders aan te trekken.

“Ik ben C Webster Consulting begonnen om een leemte op te vullen die ik zag in de legal tech-ruimte”, zegt CJ Webster. “Een van de belangrijkste problemen die ik regelmatig zie en verhelp in legal tech is de slechte afstemming van de go-to-marketing (GTM) strategie met sales en marketing. Het aanpakken van dit probleem leidt tot groei van nieuwe klanten, uitbreiding van basisklanten en het aantrekken van investeerders. Wij bieden bruikbare inzichten die concurrentievoordeel ontsluiten. Gestimuleerd door ons, gedijen onze klanten op het toppunt van de juridische sector, gesterkt door ons werk.”

De oprichter en deskundige strategen van C Webster Consulting hebben tientallen jaren ervaring met het transformeren van juridische technologiebedrijven in schaalbare, snelgroeiende bedrijven. Het bedrijf helpt klanten bij het identificeren van doelklanten, het ontwikkelen van een overtuigende positionering, het optimaliseren van prijzen en verpakkingen, het identificeren van GTM sweet spots en het ontwikkelen van geintegreerde strategieen voor marketing, verkoop, productontwikkeling en het aantrekken van financiering.

Juridische techbedrijven die willen bespreken hoe C Webster Consulting hen kan helpen klanten te winnen, hun klantenbestand uit te breiden en investeerders aan te trekken, kunnen terecht op www.cwebsterconsulting.com of contact opnemen met CJ Webster, via [email protected].

Over C Webster Consulting:

C Webster Consulting is een adviesbureau voor juridische technologiestrategie dat in 2023 werd gelanceerd. Het bedrijf is gevestigd in Miami, FL, en biedt adviesdiensten voor strategische planning en go-to-market-uitvoering om juridische technologiebedrijven te helpen klanten te winnen en hun klantenbestand uit te breiden met een onderling verbonden aanpak van verkoop, marketing, productontwikkeling en financieringsinitiatieven. Meer informatie op www.cwebsterconsulting.com


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire