header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Jeugd Flag Football Wereldkampioenschappen keren terug naar ESPN Wide World of Sports Complex in Walt Disney World Resort Jan 2024

Aug 7, 2023 2:53 PM ET

De Jeugd Flag Football Wereldkampioenschappen keren terug naar ESPN Wide World of Sports Complex in Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista, Florida, 21-22 januari 2024. Meer dan 200 teams uit 32 staten en 5 landen namen deel aan de 2023 kampioenschappen en streden om de vlaggenvoetbal suprematie, met 10 kampioenschap wedstrijden uitgezonden op ESPN3.

“In 2024 verwachten we meer dan 350 teams van jongens en meisjes in de leeftijd van 5-17 jaar,” zei toernooiorganisator Austin Bradshaw. “Het is spannend om te zien dat teams uit het hele land komen om het spel te spelen waar we allemaal van houden. Het was geweldig om de 6U Divisiekampioenschappen vorig jaar te zien met Arizona V\’s Pennsylvania en de 14U meisjesfinales met Boston V\’s New York. Het was zo\’n geweldige actie op het veld en nog betere kameraadschap buiten het veld. De sfeer was elektrisch, kinderen van vijf jaar oud uit Hawai die passes van 30 yd gooiden, vrouwelijke spelers uit Mexico en Panama die hun stijl en branie brachten. Het is echt een uniek evenement.

De inschrijving voor het wereldkampioenschap 2024 Jeugd Flag Football is nu open op www.zortssports.com. Het evenement staat open voor IEDERE ploeg uit IEDERE competitie met leeftijdscategorieen van 5U-16U voor jongens en 8U-17U voor meisjes. De kampioenschapswedstrijden voor de even leeftijdsgroepen worden opnieuw uitgezonden op ESPN3. Winnen of verliezen, het belooft een van de grootste en beste jeugd flag football-toernooien ter wereld te worden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire