header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nina Rodriguez, de voormalige COO van Kalorama Partners & Kalorama Legal Services PLLC, sluit zich aan bij SEDA Experts.

Aug 10, 2023 8:35 AM ET

New York, NY, 4 augustus 2023 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Nina Rodriguez is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director en getuige-deskundige.

“We zijn er trots op Nina te verwelkomen bij SEDA. Haar expertise op het gebied van corporate governance en wet- en regelgeving zal zeer nuttig zijn voor onze clienten. Bovendien heeft Nina in het verleden samengewerkt met zwaargewichten uit de industrie, wat erg goed past bij ons kantoor”, aldus Peter Selman, Managing Partner van SEDA Experts.

Voordat ze bij SEDA kwam, werkte Nina Rodriguez als COO en Managing Director bij Kalorama Partners & Kalorama Legal Services PLLC (samen “Kalorama Partners”) in Washington, D.C. waar ze samenwerkte met Harvey Pitt, 26e voorzitter van de Securities and Exchange Commission als Principal en vervolgens COO & Managing Director. In haar functie organiseerde en leidde mevrouw Rodriguez een twee jaar durend intern onderzoek van de Public Company Accounting Oversight Board, waarbij meer dan vijftig werknemers werden ondervraagd en geinterviewd en dat resulteerde in een rapport met tweeenvijftig aanbevelingen voor het bestuursbeleid. Daarnaast gaf ze leiding aan de voorbereiding van rapporten en getuigenissen van deskundigen die van invloed zijn geweest op grote bedrijven zoals Wells Fargo, Snap, Inc. en Signet Jewelers Limited. Mw. Rodriguez is zeer goed bekend met de regelgeving op het gebied van corporate governance, best practices en actuele richtlijnen in zowel de Verenigde Staten (waaronder Forms 10-K, 10-Q, 8-K, Registration Statements en 20-F) als het Verenigd Koninkrijk.

Rodriguez de dagelijkse activiteiten van het bedrijf en deskundig juridisch advies en consultancy over verschillende onderwerpen, zoals de verwachtingen van de markt ten aanzien van openbaarmakingen, materialiteit, corporate governance, Rule 10b-5, ESG-openbaarmakingen, handel met voorkennis en managementverantwoordelijkheden. Mevrouw Rodriguez adviseert ook opkomende en startende bedrijven bij het opstellen van oprichtingsdocumenten, strategische planning, risicobeheer en naleving van regelgeving. Naast haar professionele verplichtingen heeft Mw. Rodriguez pro bono werknemers van regelgevende instanties bijgestaan die het onderwerp waren van interne onderzoeken of onrechtmatig ontslag.

Mw. Rodriguez heeft een Master of Laws in International Business van King\’s College London en een JD van de American University Washington College of Law. Rodriguez werkt in Londen, Miami en Washington D.C. en is tweetalig in het Engels en Spaans, waardoor zij in staat is complexe grensoverschrijdende juridische kwesties aan te pakken en een wereldwijd clientenbestand heeft.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, gegevensanalyses, waardebepaling en elite expertiserapporten en getuigenisdiensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire