header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grubhub: Tips voor beginners met een baan als voedselbezorger

Sep 15, 2023 9:38 AM ET

In 2022 maakten 161 miljoen mensen in de Verenigde Staten gebruik van online maaltijdbezorgdiensten. Het bezorgen van maaltijden kan een lucratieve mogelijkheid zijn voor iedereen die in zijn eigen tijd geld wil verdienen. Een snelle zoekopdracht naar “bezorgjobs bij mij in de buurt” levert honderden resultaten op. Voor mensen die nieuw zijn in het bezorgen van maaltijden kan het overweldigend zijn om aan de slag te gaan. Het hoeft echter geen uitdaging te zijn. Met een paar overwegingen in het achterhoofd kunnen nieuwkomers snel het meeste halen uit hun kans om voedsel te bezorgen.

Ontwikkel een schema dat voor jou werkt

Een onderscheidend voordeel van het werk als bezorger is de flexibele planning. Leverpartners kunnen hun uren kiezen, waardoor het mogelijk is om te werken met lesroosters, banen of gezinsverantwoordelijkheden. Tijdens de eerste paar weken is het een goed idee om meerdere tijden van de dag uit te proberen en uit te zoeken wat zowel handig als winstgevend voor je is. Grubhub stelt bezorgpartners in staat om bezorgblokken van tevoren in te plannen zodra ze weten welke tijden voor hen het beste werken. Deze tool kan chauffeurs helpen om concurrerend en gemakkelijk geld te verdienen.

Let op bonusaanbiedingen

Sommige bezorgdiensten bieden chauffeurs een bonus voor het voltooien van specifieke taken binnen een bepaald tijdsbestek. Deze programma\’s, zoals Grubhub Missions, zijn leuke uitdagingen die het loon kunnen opkrikken. Een missie kan bijvoorbeeld zijn “voltooi 12 leveringen tussen 14.00 en 20.00 uur” om een extra vast bedrag te verdienen. Bezorgpartners worden niet gestraft als ze de taak niet kunnen voltooien, maar krijgen extra compensatie als ze dat wel doen. Het is belangrijk om je niet te haasten tijdens missies zodat de kwaliteit en veiligheid er niet onder lijden.

Gebruik betaling op dezelfde dag als je het nodig hebt

Het bezorgen van voedsel kan een vaste bron van inkomsten zijn en bezorgpartners helpen om plotselinge uitgaven te dekken. Chauffeurs kunnen gebruik maken van de Instant Cash Out-functie om geld te verdienen als hun auto beschadigd raakt, om de kosten van een recept te dekken of andere ongeplande uitgaven. In plaats van te wachten op een loonstrookje, kunnen chauffeurs direct uitbetalen wanneer ze maar willen.

Overweeg opties buiten de piekuren van restaurants

Een vast inkomen behouden buiten de piekuren van restaurants kan helpen om uw inkomsten te ondersteunen. Gelukkig bieden platforms opties aan als aanvulling op restaurantbezorging, zoals alcoholbezorging, cateringbestellingen en aankopen in drogisterijen of buurtwinkels. Met de Shop Pay-functie van Grubhub kunnen klanten snacks, drankjes en huishoudelijke artikelen bestellen bij apotheken of buurtwinkels, die bezorgpartners dan zelf inpakken en kopen met de Grubhub-chauffeurskaart. Dit biedt bezorgpartners een inkomstenstroom naast de restaurantbestellingen.

Vergeet het auto-onderhoud niet

Het budget van bezorgers moet niet alleen de benzinekosten omvatten, maar ook de reparatie, het onderhoud en de schoonmaak van de auto. Auto onderhoud is cruciaal voor het succes van een bezorgpartner en, nog belangrijker, voor hun veiligheid. Als een auto een paar dagen buiten gebruik is bij de monteur, kan een chauffeur aanzienlijke inkomsten mislopen. Grote reparaties zijn duur en kunnen ten koste gaan van de winst. Bovendien kunnen bezorgers elke week vele uren onderweg zijn, dus het is in hun belang om hun voertuigen veilig, schoon en comfortabel te houden.

De conclusie

Met de juiste hulpmiddelen en planning kan het bezorgen van voedsel een lucratieve klus zijn. Nieuwkomers in de bezorgsector moeten de tijd nemen om zich te ontwikkelen en te bepalen wat voor hen de beste processen zijn. Naarmate chauffeurs hun vaardigheden aanscherpen, kunnen ze hun inkomen opbouwen en gedijen op de weg!

Over Grubhub for Drivers
Grubhubfor Drivers creeert flexibele verdienmogelijkheden voor bezorgpartners via de toonaangevende marktplaats voor voedselbestellingen van Grubhub. De gebruiksvriendelijke Grubhub for Drivers-app biedt de nieuwste veiligheidsfuncties om ervoor te zorgen dat partners zich veilig voelen op de weg, evenals Instant Cash Out-tools die inkomsten rechtstreeks naar een bankrekening of betaalkaart sturen. De partners van Grubhub for Drivers zijn een integraal onderdeel van de ondersteuning van restaurants en gemeenschappen in het hele land.


iCrowdNewswire