header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bahamiaans paradijs gevonden: Snaresbrook Manor een onberispelijke luxe ontsnapping in Eleuthera

Oct 2, 2023 10:48 AM ET

FORT LAUDERDALE, FL – Genesteld in de omhelzing van het turquoise water van de Cariben ligt Snaresbrook Manor, eenonberispelijk luxe vakantiehuis in de Governor\’s Harbor van Eleuthera, Bahama\’s. Perfect gelegen aan een panoramisch roze zandstrand en met eersteklas inrichting van boven tot onder, staat deze ongerepte woning als een testament voor de serene luxe en natuurlijke schoonheid die dit tropische eilandparadijs te bieden heeft. Snaresbrook Manor ligt verscholen van de andere drukke toeristische plekken op de Bahama\’s en is een verborgen juweeltje op het buiteneiland Eleuthera dat een idyllische ontsnapping vormt voor wie op zoek is naar rust, extravagantie en de allure van een priveoase.

Dit uitzonderlijke vakantiehuis van 8000 vierkante meter strekt zich uit over een priveterrein van 2,2 hectare en ligt direct aan een kilometerslang roze zandstrand. Snaresbrook Manor is eigendom van modeontwerpster Patricia Nash en is een zorgvuldig ontworpen en vervaardigd privelandgoed dat de essentie van Bahamaanse charme omvat.

Het pand heeft zeven slaapkamers en negen badkamers in het hoofdgebouw plus een apart appartement op het terrein met bijna allemaal uitzicht op de oceaan. Het grote balkon op de tweede verdieping biedt een prachtig uitzicht op zee in alle richtingen, zover het oog reikt. Dit uitgestrekte landgoed beschikt ook over een verwarmd zwembad van 40 bij 25 meter aan het strand, omringd door pluchen ligstoelen, grote eet- en zitgedeeltes binnen en buiten, een commerciele keuken met de beste apparatuur voor luxe vakanties en retraites met accommodatie voor maximaal achttien gasten. Andere luxe voorzieningen zijn een pluche mediaruimte met een extra grote HD flatscreen tv, een fitnessruimte met apparatuur van sportschoolkwaliteit, een overdekte pergola en cabana met een zwemgedeelte en badkamer buiten, een waterfiltersysteem en een boomgaard op het terrein. Dagelijkse schoonmaak en conciergediensten zijn ook inbegrepen bij elk verblijf.

Hier kunt u genieten van exclusiviteit, een weelderige omgeving, natuurlijke schoonheid en gracieuze eilandgastvrijheid. Van de ongerepte stranden tot de weelderige landschappen en het vriendelijke personeel dat beschikbaar is om aan bijna alle behoeften van de gasten te voldoen, Snaresbrook Manor vangt het hart en de ziel van het Caribisch gebied en zet een beslist hoge standaard voor vakantieverblijven in de buurt. Het werkelijk onberispelijke pand beschikt over een reeks luxueuze voorzieningen en faciliteiten die voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende reizigers. Van een verbluffend, op wereldreizen geinspireerd interieur, adembenemend uitzicht op en directe toegang tot de oceaan, een sprankelend zwembad dat naadloos lijkt over te gaan in de zee en uitgestrekte tropische tuinen die uitnodigen tot rustige momenten van contemplatie, elk element van Snaresbrook Manor roept een gevoel van ontzag en ontspanning op.

Toen ik zelf een Snaresbrook Manor vakantie-ervaring opdeed, kan ik bevestigen dat de allure van Snaresbrook Manor niet alleen ligt in het luxe aanbod, maar ook in de rust die het hele terrein biedt. In tegenstelling tot de drukke toeristische centra op de Caribische eilanden, kunnen bezoekers in dit verborgen toevluchtsoord ontsnappen aan de drukte en zich onderdompelen in een oase van rust. Of het nu gaat om een ontspannen wandeling langs het privestrand, een intiem diner onder de sterrenhemel of een verjongende spasessie op het landgoed, Snaresbrook Manor is geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een intieme en persoonlijke ervaring.

Naast de betoverende natuurlijke schoonheid en het overvloedige aanbod, biedt Snaresbrook Manor ook de gelegenheid om de rijke Bahamaanse cultuur te ervaren. Van het proeven van lokale delicatessen via de Island Hospitality Group of andere privekoks, het verkennen van lokale restaurants in de gemeenschap en de must-do wekelijkse vrijdagavond community fish fry, tot het ervaren van traditionele muziek en kunst, bezoekers kunnen een beter begrip krijgen van het levendige erfgoed dat dit Bahamaanse buiteneiland verrijkt.

Al met al is Snaresbrook Manor een bewijs van de allure van Eleuthera en biedt het een kijkje in een wereld waar extravagantie en natuur in perfecte harmonie samengaan. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een serene familievakantie, een meiden- of jongensuitje, een bruiloft of bedrijfsevenement, of een ontsnapping uit het gewone leven om wat voor reden dan ook, dit nauwgezette privelandgoed belooft een ervaring die niets minder dan buitengewoon is. In de omhelzing van Snaresbrook Manor kunnen gasten de ware essentie van het paradijs ontdekken – een plek waar de tijd vertraagt, zorgen vervagen en de magie van het Caribisch gebied een dierbare herinnering wordt.

Over TheLuxeList.com
Merilee Kern, MBA is een internationaal gerespecteerde merkstrateeg en analist die rapporteert over culturele verschuivingen en trends en over opmerkelijke veranderaars in de sector, movers, shakers en innovators in alle categorieen, zowel B2C als B2B. Dit omvat experts en thought leaders, merken, producten, diensten, bestemmingen en evenementen. Merilee is oprichter, Executive Editor en producent van “The Luxe List” en presentatrice van de lifestyle tv-showSavvy Living die wordt uitgezonden in New York, Los Angeles, San Francisco, Miami, Atlanta en andere grote markten op CBS, FOX en andere topnetwerken; evenals dezakelijke tv-show Savvy Ventures” die nationaal wordt uitgezonden op FOX Business TV en Bloomberg TV. Merilee is ook de host van de Savvy Ventures Podcast & Radio show die wereldwijd beschikbaar is op W4CY Radio – hetnummer 1 live streaming radiostation – en op alle grote podcastplatforms, waaronder Pandora, Audible, Spotify, Amazon Music, Apple Podcasts, Streamyard, iHeart Radio en tientallen andere. Als een productieve lifestyle, reizen, dineren en vrijetijdsindustrie stem van autoriteit en smaakmaker, houdt Merilee haar vinger aan de pols van de markt op zoek naar nieuwe en innovatieve must-haves en voorbeeldige ervaringen op alle prijspunten, van betaalbaar tot extreem. Haar werk bereikt wereldwijd miljoenen mensen via televisie (haar eigen shows en talloze andere waarin ze verschijnt) en talloze gedrukte en online publicaties. Kom in contact met haar op www.TheLuxeList.com en www.SavvyLiving.tv / Instagram www.Instagram.com/MerileeKern / Twitter www.Twitter.com/MerileeKern / Facebook www.Facebook.com/MerileeKernOfficial / LinkedIN www.LinkedIn.com/in/MerileeKern.


iCrowdNewswire