header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aankondiging van de winnaars van Credello\’s studiebeurzen: Onthulling van de financiele visionairs van morgen!

Oct 13, 2023 11:35 AM ET

Credello is verheugd om de winnaars aan te kondigen van hun zeer competitieve studiebeurs, waarbij jonge geesten werden uitgedaagd om boeiende en educatieve video\’s te maken met hun kijk op een van de vier onderwerpen: “Kunnen YOLO en spaarzaamheid naast elkaar bestaan? Als je plotseling een miljoen dollar zou krijgen, wat zou je er dan mee doen?” en “Wat is jouw financiele superkracht?”.

De respons op onze wedstrijd was overweldigend en onze jury had de moeilijke taak om de beste inzendingen te selecteren. Vandaag onthullen we met trots de getalenteerde personen die echt indruk op ons hebben gemaakt met hun creativiteit, inzicht en passie voor financiele wijsheid. Proficiat aan de drie winnaars die ons vroegen om op een andere manier te denken en Credello\’s College Scholarship 2023 wonnen! Bekijk hun video\’s hier.

1e plaats: Zowel YOLO als zuinigheid omarmen

Madeline Mae McDonald van Princeton University wint de felbegeerde eerste prijs van $7.000 met haar tot nadenken stemmende video “Can YOLO Co-Exist with Frugality?”. De video van Madeline onderzoekt de delicate balans tussen een leven vol energie en financiele verantwoordelijkheid. Met een boeiende manier van vertellen laat ze zien dat YOLO (You Only Live Once) en spaarzaamheid wel degelijk naast elkaar kunnen bestaan, met praktische tips zoals hoogrentende spaarrekeningen en het elke maand op tijd en volledig afbetalen van je creditcardrekening en persoonlijke anekdotes die het publiek van alle leeftijden aanspreken. En onthoud “zuinigheid is geen beperking, het is een levensstijl.

2e plaats: Wat zou jij doen met 1 miljoen dollar?

Op de tweede plaats met een studiebeurs van $2.000 staat Baylin Bell, een studente aan DePaul University in Chicago, Illinois. In haar video, getiteld “If I Had a Million Dollars”, onderzoekt ze de fascinerende vraag: “Als je plotseling een miljoen dollar zou krijgen, wat zou je er dan mee doen?” en verdiept ze zich in de dromen, aspiraties en verantwoordelijkheden die plotselinge rijkdom met zich meebrengt, met praktisch advies en tot nadenken stemmende inzichten. Haar heldere gedachten en boeiende presentatie maken haar een verdienstelijke ontvanger van de tweede plaats beurs.

3e plaats: Financiele fitheid herdefinieren

Aaron Brown, een student aan Georgia Gwinnett College, sleepte de derde prijs van $1.000 in de wacht met zijn video waarin financiele fitheid opnieuw wordt gedefinieerd. Aaron\’s unieke perspectief benadrukt dat financieel welzijn verder gaat dan cijfers; het gaat om het begrijpen en afstemmen van je financiele doelen op je levensdoel. Hij laat met passie zien dat iedereen een financiele superkracht bezit die wacht om te worden ontketend.

Deze beurswinnaars hebben niet alleen hun uitzonderlijke creativiteit laten zien, maar ook waardevolle inzichten gegeven in de wereld van persoonlijke financien. We zijn ongelooflijk trots dat we hun opleidingstrajecten mogen ondersteunen en kijken ernaar uit om te zien hoe zij het financiele landschap blijven vormgeven met hun frisse kijk en innovatieve ideeen.

Onze welgemeende felicitaties aan alle beurswinnaars en onze oprechte dank aan de vele deelnemers die hun financiele wijsheid met ons hebben gedeeld.

Ondertussen weten we dat niet alleen studenten hulp nodig hebben bij hun financiele toekomst. Credello biedt vele tools en middelen om je onbevooroordeelde aanbevelingen te geven voor het afbetalen van je schuld. Volg Credello op social media voor meer beursmogelijkheden voor 2023.


iCrowdNewswire