header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een dekkingsrapport over Ainos, Inc., "Initiating Coverage: AI-neus voor betere point-of-care tests".

Jun 17, 2024 9:56 PM ET

17 juni 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over Ainos, Inc. (NASDAQ: AIMD) met de titel: “Initiating Coverage: AI Nose for Better Point-of-Care Testing” Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

Ainos is een gediversifieerd medtech- en biofarmaceutisch bedrijf dat medische diagnostica ontwikkelt voor POCT-apparaten (point-of-care testing), een IFN-a therapeuticum (VELDONA) voor infectie- en auto-immuunziekten, en synthetische RNA-technologie (SRNA) voor vaccins en snelle tests. Het POCT-platform richt zich op de AI Nose-technologie van Anios, die draagbare, niet-invasieve, telegezondheidsvriendelijke POCT-diagnostiek mogelijk maakt die vluchtige organische stoffen (VOC\’s) detecteert, met een AI-gestuurd algoritme om infecties en andere gezondheidsaandoeningen te identificeren. Het belangrijkste AI Nose-product in ontwikkeling is Ainos Flora voor de gezondheid van vrouwen en detectie van veelvoorkomende soa\’s. Pijplijnmedicijn VELDONA heeft Fase 2/3 trials bereikt voor meerdere indicaties, waarbij Ainos prioriteit geeft aan orale wratten bij HIV-patienten en het syndroom van Sjogren voor verdere ontwikkeling. Daarnaast speelt Ainos in op de groeiende markt voor diergezondheid door als eerste een lijn van supplementen voor huisdieren in Taiwan op de markt te brengen en door te gaan met een klinische studie voor FCGS bij katten.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire