header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


VSDC 9.2: De revolutie in videobewerking – overtreft Adobe Premiere en DaVinci Resolve!

Jul 12, 2024 9:26 AM ET

Als pionier op het gebied van videobewerkingssoftware lanceert VSDC met trots versie 9.2, een update die de industriestandaarden herdefinieert en geen plaats laat voor andere spelers op de markt. Deze update zit boordevol krachtige functies en zal een revolutie teweegbrengen in uw projecten. Met de toevoeging van AI-gestuurde segmentatie, VSDC Cloud, meer dan 300 nieuwe overgangen en nog veel meer, is VSDC 9.2 klaar om uw videobewerkingservaring te transformeren.

https://www.youtube.com/watch?v=JCtIpg9xb2k

VSDC Video Editor 9.2 downloaden

Waarom VSDC 9.2 uw go-to-editor is:

  • AI-gestuurde segmentatietool: Verhoog uw bewerking met het revolutionaire AI-segmentatiehulpmiddel van VSDC. In tegenstelling tot Adobe en DaVinci Resolve biedt onze tool u meer precisie bij het verwijderen van objecten, kleurcorrectie en speciale effecten. Creeer moeiteloos prachtige beelden met slechts een paar klikken.
  • VSDC-cloudservice: Hoofdpijn van opslag? Niet meer! Bewaar, deel en bewerk uw projecten altijd en overal. In tegenstelling tot Movavi Video Editor en HitFilm Express, garandeert VSDC Cloud dat uw mediabestanden veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn, waardoor teamwerk efficienter dan ooit wordt.
  • Pakket Bruidssjablonen: Met de lancering van de VSDC Store introduceren we 20 eersteklas trouwsjablonen in hoge resolutie. Houd uw mooiste herinneringen levend met een verscheidenheid aan aanpasbare opties, van kleurcorrectie tot het extraheren van details.
  • 300 nieuwe overgangen: Wil je wat tijd en geld besparen? We hebben meer dan 300 nieuwe overgangen voorbereid in 13 sets, die je direct in de app kunt bekijken en kopen. Dit gemak overtreft Adobe en andere editors en zorgt voor een soepelere, efficientere workflow.
  • Exportfunctie in wachtrij: Werkt u aan meerdere projecten tegelijk? Met de exportfunctie van VSDC in een wachtrij kunt u al uw projecten tegelijk opstellen en ontspannen. In vergelijking met DaVinci Resolve en Movavi is onze achtergrondverwerking ongeevenaard – monitoring is niet nodig!
  • Verbeteringen aan ondertitels: U kunt nu ondertitels converteren naar bewerkbare tekstobjecten, zodat u effecten kunt toepassen en elk tekstsegment afzonderlijk kunt manipuleren. Deze functie onderscheidt VSDC van HitFilm Express en biedt ongeevenaarde flexibiliteit en creativiteit.
  • Uitgebreide ondersteuning voor framesnelheden: Bereik bioscoopkwaliteit met ondersteuning tot 300 fps en 8K-resolutie. VSDC 9.2 levert prestaties die Premiere Pro en DaVinci Resolve overtreffen, zodat uw projecten als professioneel worden beschouwd.
  • Verbeterd resample-effect: Met deze nieuwe functie kunt u fantastische texturen maken en unieke visuele effecten voor achtergronden produceren. Door deze extra laag creativiteit aan uw projecten toe te voegen, is VSDC de ultieme keuze voor creatieve professionals.
  • Verbeterd venster voor knippen en splitsen: Geniet van een gestroomlijnd bewerkingsproces met ons verbeterde venster voor knippen en splitsen. Schakel moeiteloos tussen storyboard- en waveform-weergaven. Deze tool biedt een soepelere ervaring dan Movavi, HitFilm Express en andere gratis video-editors.
  • Verbeteringen in tijdlijnbeheer: Vereenvoudig uw workflow met de exclusieve functie “Gebruik Shift om werkgebied in te stellen”. Beheer uw tijdlijn als een pro, een gemak dat concurrenten niet bieden.

Transformeer uw montage met VSDC 9.2

Verbeter uw videobewerking met VSDC 9.2. Download de nieuwste update van onze officiele website en ervaar de toekomst van videobewerking. Neem voor ondersteuning contact met ons op via [email protected]. Blijf op de hoogte op Facebook en X, en verken ons YouTube-kanaal voor tutorials.

VSDC Video Editor 9.2 downloaden


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire