header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis rondt overname van Henchman af

Jul 22, 2024 7:52 AM ET

Overname stelt juridische klanten in staat om belangrijke inzichten uit interne gegevens te halen en vertrouwde LexisNexis-content en AI-mogelijkheden te combineren voor een gepersonaliseerde generatieve AI-opstelervaring

NEW YORKLexisNexis® Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie en analyses, kondigt vandaag aan dat de overname van Henchman is afgerond. Henchman is een juridisch techbedrijf dat gegevens uit Document Management Systemen (DMS) verrijkt voor het sneller opstellen van documenten. Het in Belgie gevestigde Henchman heeft wereldwijd 170 juridische en zakelijke klanten, waaronder vooraanstaande Amerikaanse en Europese advocatenkantoren en bedrijven.

Zoals eerder aangekondigd op 3 juni 2024, stelt Henchman\’s geavanceerde technologie advocatenkantoren en bedrijven in staat om snel inzichten te halen uit hun interne data repositories. LexisNexis zal deze technologie combineren met zijn eigen AI-technologie, vertrouwde content en redactionele begeleiding om nieuwe, gepersonaliseerde generatieve AI-redactionele oplossingen te bieden in producten als Lexis AI™ en Lexis® Create.

“LexisNexis en Henchman delen een visie op het transformeren van juridisch werk met gepersonaliseerde AI-oplossingen,” zegt Mike Walsh, CEO LexisNexis Legal & Professional. “Samen zullen onze teams het eenvoudiger en sneller maken voor klanten om juridisch werk van hoge kwaliteit te leveren met behulp van generatieve AI die is gebaseerd op zowel hun interne bedrijfsgegevens als LexisNexis content en tools. Klanten vroegen om deze mogelijkheid en wij zijn verheugd dat te kunnen doen. De overname zal klanten opwindende nieuwe manieren bieden om waarde te creeren voor hun klanten en hun organisaties, met behulp van juridische AI die specifiek is afgestemd op hun behoeften.”

LexisNexis ontwikkelt op verantwoorde wijze juridische AI-oplossingen met menselijk toezicht. LexisNexis, onderdeel van RELX, volgt de RELX Responsible AI Principles, houdt rekening met de werkelijke impact van haar oplossingen op mensen en onderneemt actie om het ontstaan of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen.

Lexis AI levert betrouwbare resultaten met geavanceerde encryptie- en privacytechnologie om gegevens veilig te houden. Lexis AI maakt gebruik van een uitgebreid verbeterd LexisNexis Retrieval Augmented Generation 2.0 platform. De antwoorden van Lexis AI zijn gebaseerd op \’s werelds grootste repository van actuele juridische content, wat zorgt voor een antwoord van de hoogste kwaliteit met de meest actuele gevalideerde citatiereferenties. Geuploade documenten worden altijd aan het einde van elke sessie gewist en gebruikers kunnen hun prompt conversatiegeschiedenis eenvoudig beheren of verwijderen.

De oplossing wordt voortdurend verbeterd met honderdduizenden beoordeelde antwoordvoorbeelden van LexisNexis juridische experts die worden gebruikt voor het afstemmen van het model. LexisNexis heeft meer dan 2.000 technologen, datawetenschappers en materiedeskundigen in dienst om haar oplossingen te ontwikkelen, testen en valideren en om uitgebreide, gezaghebbende informatie te leveren.

Ga naar www.lexisnexis.com/henchman-DMS voor meer informatie over de voortdurende ontwikkeling van Henchman en LexisNexis en om als een van de eersten op de hoogte te zijn van nieuwe gepersonaliseerde generatieve AI-opstelmogelijkheden.

Ga voor meer informatie over Lexis AI en onze generatieve AI-hulpmiddelen voor juridische professionals naar www.lexisnexis.com/ai.

Over LexisNexis Legal & Professional
LexisNexis® Legal & Professional biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.800 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en besluitvormingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Media Contact
Dana Greenstein
Directeur Communicatie, Noord-Amerika & UK
LexisNexis Legal & Professional
212-448-2163
[email protected]


iCrowdNewswire