header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een dekkingsrapport over Cybin, Inc., "Een leider in nieuwe therapieen voor neuropsychiatrie".

Oct 1, 2024 10:13 AM ET

27 september 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over Cybin, Inc. (NYSE AM: CYBN) met de titel: “A Leader in Novel Neuropsychiatry Therapeutics”. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

Een leider in nieuwe neuropsychiatrische therapeutica. Onder leiding van een zeer ervaren en bekwaam uitvoerend managementteam met diepgaande en brede kennis van de farmaceutische industrie, is Cybin gepositioneerd als de meest geavanceerde ontwikkelaar van innovatieve neuropsychiatrische behandelingen voor moeilijk te behandelen mentale gezondheidsstoornissen die een groot deel van de wereldbevolking treffen, waaronder depressieve stoornissen (MDD) en gegeneraliseerde angststoornissen (GAD). Cybin kan ook beweren dat het over het meest uitgebreide IP-vastgoed beschikt van zijn referentiegroep.

Snelle vooruitgang van belangrijke pijplijnkandidaten. Cybin richt zich in de eerste plaats op zijn twee belangrijkste pijplijnkandidaten: (1) CYB003, een op deuteratie van psilocine gebaseerde behandeling voor MDD; en (2) CYB004, een op N, N-Dimethyltryptamine (DMT) gebaseerde behandeling voor GAD. Na de uitstekende Fase II resultaten wordt verwacht dat CYB003 de eerste van twee Fase III studies zal starten voor het einde van 2024. Ondertussen is CYB004 zijn Fase II studie aan het voltooien, met een top-line readout verwacht tegen het einde van het jaar of het begin van 2025.

Gedifferentieerde oplossingen. Cybin\’s technologie is gebaseerd op deuteratie om NCE\’s te creeren met verbeterde eigenschappen en IP-bescherming. Cybin heeft ook de metabolische stap van psilocybine verwijderd om gedeuterateerde psilocine (CYB003) te creeren, waardoor de farmacokinetische eigenschappen van natuurlijk voorkomende psilocybine werden gewijzigd. In het geval van CYB004 heeft de deuterisatie van DMT geholpen bij het optimaliseren van de therapeutische effecten bij relatief lage en infrequente doseringen. Verder zijn CYB003 en CYB004 beide adjunctief, wat Cybin in staat stelt om studies efficienter en kosteneffectiever uit te voeren dan zijn concurrenten, en mogelijk ook de werkzaamheid te verbeteren. Deze zeldzame combinatie van eigenschappen geeft Cybin een aanzienlijk voordeel ten opzichte van zijn concurrenten en traditionele behandelingen voor MDD en GAD. Het onderzoek heeft tot nu toe een grotere werkzaamheid en duurzamere effecten met minder frequente dosering aangetoond dan andere ontwikkelingen gericht op depressie. Ondertussen zijn CYB003 en CYB004 beide relatief kortdurende behandelingen, wat Cybin in staat zou moeten stellen om gebruik te maken van de bestaande infrastructuur die werd uitgebouwd om Spravato® behandelingen te ondersteunen, waardoor het, zodra zijn geneesmiddelen zijn goedgekeurd, voordelen heeft ten opzichte van de ontwikkeling van geneesmiddelen met een langere duur (MDMA, psilocybine, LSD), vooral nu het onwaarschijnlijk is dat Lykos\’ MDMA-AT binnenkort zal worden goedgekeurd.

Gunstig gewaardeerd ten opzichte van toonaangevende concurrenten. Cybin\’s huidige marktkapitalisatie en bedrijfswaarde liggen ver onder die van zijn toonaangevende concurrenten, ook al geven de consensusramingen voor 2029 aan dat Cybin\’s inkomsten en EBITDA zeer gunstig afsteken bij de concurrentie. Bovendien is Cybin een goed gekapitaliseerd bedrijf onder zijn gelijken.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot onze hoogwaardige bedrijfsresearch. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire