header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digital Underground mede-oprichter Chopmaster J Drops Tribute Album aan zijn voormalige 5e klasgenoot, VP Kamala Harris en werkt samen met Intercept Music voor wereldwijde distributiedeal

Oct 8, 2024 11:25 AM ET

San Francisco, CA – Terwijl het land verwikkeld is in een intense presidentiele campagne, is muzikaal meesterbrein, Digital Underground medeoprichter, Jimi “Chopmaster J” Dright aka “Big Brutha Soul”, vastbesloten om het landschap te doordrenken met liefde en vreugde voor een betere toekomst. Na net een driedubbele bedreiging van zijn gezondheid te hebben overleefd, claimt Chopmaster J wat hij noemt zijn \’bonusronde\’ in het leven. De hiphoplegende is een samenwerking aangegaan met Intercept Music voor de wereldwijde distributie van zijn uitgebreide muziekcatalogus en brengt een hommageproject uit, “The Kamala Album” om zijn klasgenootje uit de vijfde klas, VP Kamala Harris, te vieren na wat hij hoopt dat haar historische overwinning als eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten wordt. “The Kamala Album” is een krachtige selectie van tien nummers uit de muzikale bibliotheek van Chopmaster J. De eerste release, “Alright”, dient als een opbeurend teken des tijds.

“The Kamala Album\’ project markeert een ongelooflijk keerpunt voor mij persoonlijk, maar ook voor de natie in het algemeen. VP Kamala Harris en ik zaten op de Franklin Elementary School en waren klasgenoten in de vijfde klas. Ik groeide op en maakte een impact op de cultuur met muziek, terwijl zij een impact had op de politiek en nu kandidaat is voor het hoogste ambt in het land. Koppel dat aan het feit dat ik, na het overleven van een bijna dodelijke val, een drievoudige bi-pass operatie en een bijna-doodervaring, nu herenigd ben met een oude vriend uit de industrie, Ralph Tashjian en samenwerk met zijn bedrijf, Intercept Music. Het feit dat VP Harris, Tashjian en ik allemaal uit de Bay Area komen, is voor mij een toevalstreffer. Ik omarm eerlijk gezegd een nieuw leven, net als onze natie volgens mij, met de mogelijkheid om de eerste zwarte vrouwelijke president aan te stellen!” merkt Chopmaster J op. “Samen met \’The Kamala Album\’ wordt A Girl Named Kamala merchandise uitgebracht om mijn fenomenale klasgenoot te vieren.”

“Chopmaster J en ik gaan terug naar de pre-Digital Underground dagen. Ik heb hem zien evolueren tot een ongelooflijke artiest. Zijn muziekarchieven bevatten samenwerkingen met artiesten als George Clinton, Dave Hollister, de eerste opnames van 2Pac , maar ook nieuwe muziekprojecten van zijn zoon S.O.T.U. en zijn band, D.U.Nx.G (Digital Underground Next Generation). Ik ben erg enthousiast over het \’The Kamala Album\’ project en denk dat het een belangrijke bijdrage aan de cultuur is!” biedt Ralph Tashjian, voorzitter van Intercept Music.

“Intercept Music is er trots op onafhankelijke artiesten een ongeevenaard digitaal platform te kunnen bieden met software en diensten die ongeevenaard zijn in de industrie. De muziekindustrie is een snel veranderend landschap en vaak worden artiesten, naast de creatieve inspanning van het maken van muziek, overweldigd door de vele extra taken die nodig zijn om hun kunst bij hun fans te krijgen. Bij Intercept Music beschouwen we onszelf als hun ondersteunende thuisbasis. We heten Chopmaster J van harte welkom en kijken ernaar uit om alle magie die hij met zich meebrengt op onze tafel los te laten,” aldus Tod Turner, CEO van Intercept Music.

The Kamala Album” is een levendige, genuanceerde belichaming van belofte, eenheid, hoop, genezing en ja, bruisende vreugde. Songtitels zijn onder andere, “What\’s it gonna be?”; “Over & Over”; “Berkeley Sunday”; “Moon Dotted Colored Rainbows”; “Alright”; “EWTBL”; “Spirit”; “Reprise”; “Pick & Choose”; en “…And The People Say”. Elk nummer wordt afgewisseld met fragmenten uit de toespraken van VP Harris. De nog niet eerder uitgebrachte versie van het gospelgetinte “Spirit”, oorspronkelijk te horen op de “Boys to the Hood” soundtrack, bevat de Bay Area\’s eigen Tramaine Hawkins en The Interfaith Gospel Choir naast gastartiest Dave Hollister.

Over Intercept Music Inc.

Intercept Music is een voorvechter van creatieve artiesten. Het entertainmenttechnologiebedrijf maakt gebruik van de kracht van eersteklas distributie, zinderende sociale media, zinvolle marketing, monumentale merchandising en aanpasbare promotiediensten om onafhankelijke labels en hun artiesten in staat te stellen een publiek op te bouwen en inkomsten te genereren. Het SaaS-bedrijf (Software as a Service) richt zich uitsluitend op de onafhankelijke muziekmarkt, de snelst groeiende sector van de muziekindustrie.

Het online platform van Intercept Music helpt onafhankelijke artiesten en bands hun muziek effectief te distribueren, promoten en er inkomsten uit te genereren. Het platform van Intercept geeft artiesten direct toegang tot honderden digitale winkels en alle grote streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music, Amazon Music, Pandora en Google Music. Naast krachtige doe-het-zelf social media marketing- en promotietools die beschikbaar zijn via een maandelijks abonnementsmodel, biedt het alleen op uitnodiging verkrijgbare Intercept Plus-programma volledig beheerde promotiediensten, inclusief de mogelijkheid om merchandise te verkopen via online merkwinkels. Ga voor meer informatie naar interceptmusic.com of bezoek Intercept Music\’s Instagram, Twitter en Facebook.

Luister naar “Alright” van “The Kamala Album” op je favoriete streamingplatform, waaronder Spotify op https://open.spotify.com/track/0ChPMhpuUosCmdvvvMCYJP?si=c05f51d2bd5a4a8e.

Bekijk de merchandise van “A Girl Named Kamala” op https://shop.interceptmusic.com/collections/ChopMaster-J.

Bekijk de video van “Alright” op https://youtu.be/8hEm2iOI4oE?si=cjggy37jVNNnJEMf.

Stem af op Chopmaster J\’s wekelijkse podcast, “The Chop Shop,” op Pantheon Podcasts http://pantheonpodcasts.com of je favoriete podcastplatform, waaronder Spotify op https://open.spotify.com/show/09VMRqhuDXUbPv9swfW5nO.

Volg Chopmaster J op IG op https://www.instagram.com/chopmasterj/, en zijn zoon, S.O.T.U. op https://www.instagram.com/sotunderground/.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire