header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LEAP uitgeroepen tot winnaar van de 2024 AI Awards

Oct 8, 2024 11:33 AM ET

Internationaal Cloud Artificial Intelligence Awards programma benoemt LEAP Legal Software tot winnaar van het beste gebruik van AI in juridische technologie.

JERSEY CITY, NJ – 8 oktober 2024 – De AI Awards, een prijzenprogramma van de wereldwijde Cloud Awards, benoemt LEAP Legal Software tot winnaar van het Best Use of AI in Legal Tech. LEAP\’s oplossing voor het beheer van juridische praktijken werd erkend voor de baanbrekende integratie van AI in hun product.

The AI Awards, eerder dit jaar gelanceerd door The Cloud Awards, erkent uitmuntendheid en innovatie in cloud artificial intelligence en machine learning-technologieen. Het programma voor 2024 omvatte een breed scala aan categorieen en trok inzendingen van organisaties van alle groottes uit Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en APAC.

De innovatieve oplossingen van LEAP, waaronder de AI-gestuurde juridische assistent LawY, hebben de manier waarop advocatenkantoren werken veranderd door de productiviteit te verhogen op het gebied van onderzoek, het opstellen van documenten en case management. Met unieke functies zoals door de advocaat geverifieerde antwoorden en een gebruiksvriendelijke conversatie-interface, stelt LEAP meer dan 65.000 advocaten in staat om efficienter en effectiever te werken, waarmee het bedrijf zijn leiderschap in het leveren van AI-tools voor advocaten bewijst.

CEO van The Cloud Awards, James Williams, zei: “Al onze winnaars hebben een opmerkelijk niveau van vindingrijkheid en toewijding getoond bij het inzetten van cloud AI om processen en resultaten voor organisaties over de hele wereld te verbeteren. LEAP belichaamt deze eigenschappen volledig en is een waardige winnaar. We feliciteren hen en de andere winnaars en zijn benieuwd naar de innovaties die in 2025 en daarna in het verschiet liggen.

LEAP heeft aanzienlijk geinvesteerd in de ontwikkeling van geavanceerde juridische AI-tools die kunnen helpen bij onderzoek, het opstellen van complexe documenten en het snel verkrijgen van inzicht in zaken. Momenteel biedt geen enkele andere praktijkmanagementoplossing een vergelijkbaar pakket geintegreerde AI-tools die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften van advocatenkantoren.

Christian Beck, oprichter en CEO van LEAP Group zei: “We zijn vereerd dat we zijn uitgeroepen tot winnaar van de categorie Best Use of AI in Legal Tech in The 2024 AI Awards. Deze prijs weerspiegelt onze voortdurende inzet voor innovatie in de juridische sector. LEAP biedt juridische professionals de tools die ze nodig hebben om zich aan te passen aan een veranderend landschap. Ik ben trots op het harde werk van ons team en de positieve impact die we hebben voor onze klanten. We kijken ernaar uit om deze reis voort te zetten en nieuwe mogelijkheden te verkennen met AI in legal tech.

Poppy Bale Dyer, CEO van LEAP US, voegde hieraan toe: “Het winnen van deze award is een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons team om onze industrie vooruit te helpen met behulp van de kracht van AI. Ik wil hen, onze partners en klanten bedanken voor hun hulp om dit mogelijk te maken en onze felicitaties aanbieden aan onze collega-winnaars in de andere categorieen.”

De volledige lijst met winnaars in alle categorieen kan hier worden bekeken: https://www.cloud-awards.com/2024-ai-awards-winners.

Ga voor meer informatie over LEAP\’s geavanceerde AI naar leap.us/ai.

Over LEAP
LEAP loopt al meer dan 30 jaar voorop in de innovatie van juridische software en is gespecialiseerd in productiviteitsoplossingen die de manier waarop juridische professionals werken transformeren. LEAP is een volledig geintegreerde softwareoplossing voor advocaten die boekhouding, het opstellen van documenten, publiceren en AI combineert in een samenhangend platform. LEAP helpt advocaten meer mensen te helpen. Ga voor meer informatie naar leap.us.

Contactgegevens:
Naam: Laurie Klausner
E-mail: [email protected]
Functie: Senior Vice President Marketing, LEAP


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire