header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Crossovr Collective brengt nieuw perspectief op HBCU Football Rivalry in NFL Network Special

Mar 1, 2023 4:22 PM ET

Crossovr Collective, een productiebedrijf gespecialiseerd in het creëren van impactvolle partnerships en content, is er trots op het televisie-evenement “The Godfather vs The Gunslinger” van NFL Network te produceren. Het evenement werd op 25 februari uitgezonden en toonde de wedstrijd uit 1984 tussen twee legendarische HBCU football teams, Mississippi Valley State Delta Devils en Alcorn State Braves. De wedstrijd bestond uit twee toekomstige NFL-sterren, Jerry Rice en Isiac Holt, en hun respectievelijke coaches, Archie Cooley en Marino Casem.

De documentaire neemt kijkers mee op een boeiende reis door de historische betekenis van de krachtmeting van 1984 en de impact die deze coaches en spelers hadden op de voetbalsport in het algemeen en hun respectievelijke gemeenschappen. Het bevat interviews met voormalige spelers, coaches en sportanalisten, die hun inzichten delen over de levens en carrières van de spelers en coaches.

Walt Brock en Stephen Rawlins, de medeoprichters van Crossovr Collective, zijn gepassioneerd over het vertellen van culturele verhalen die resoneren met een divers publiek. Ze hebben uitgebreide ervaring in de sport, entertainment en marketing industrieën, en ze zijn trots op het leveren van creatieve oplossingen op hoog niveau, volledige productie diensten en merkontwikkeling. Brock heeft gewerkt met de Oakland Raiders, UC Berkeley en Columbia University, terwijl Rawlins meer dan tien jaar ervaring heeft in de marketing- en entertainmentindustrie.

NFL Media viert de Maand van de Zwarte Geschiedenis met speciale programma\’s in februari, waaronder “The Indelible Legacy of Jimmy Raye”, waarin het verhaal van Jimmy Raye wordt onderzocht, die kleurbarrières doorbrak en football voor altijd veranderde in de jaren zestig. NFL 360 is de nieuws anthologie show van record en wordt gedurende het hele seizoen uitgezonden, waarbij NFL spelers de kans krijgen om een licht te schijnen op de mensen, plaatsen en momenten die belangrijk voor hen zijn door middel van diepgaande documentaire verhalen.

Naast de documentaire over “The Godfather vs The Gunslinger,” omvat de Black History Month programmering van NFL Network een week lang een viering van zwarte iconen die de geschiedenis van de NFL hebben gevormd. De programmering van de week omvat een speciale première van NFL Inspire Change, een nieuw seizoen compilatie van NFL City Life, en de tweede jaarlijkse HBCU Legacy Bowl, waarin de beste NFL draft-geschikte spelers van Historically Black Colleges and Universities worden getoond.

Crossovr Collective is verheugd deel uit te maken van zo\’n belangrijke viering van Black History Month in samenwerking met het NFL Network. De missie van het bedrijf is om boeiende inhoud te creëren die mensen leert, inspireert en verbindt, en ze hopen dat kijkers zullen genieten van de documentaire en andere Zwarte Geschiedenis Maand programmering.

Over Crossovr Collective

Crossovr Collective is een multimediaproductiebedrijf dat zich toelegt op het verbeteren van sport en de kruising met muziek, kunst, mode en technologie. Opgericht door sportliefhebbers en creatieven, creëert Crossovr Collective inhoud die de verhalen, perspectieven en ervaringen van spelers, coaches en fans uit alle lagen van de bevolking laat zien. Van originele documentaires tot live evenementen en meeslepende digitale ervaringen, Crossovr Collective\’s missie is om de wereldwijde sportgemeenschap te inspireren en te verenigen door de kracht van verhalen vertellen en creatieve expressie. Bezoek crossovr.co voor meer informatie of neem contact op met Ascendant Group Branding ([email protected])


Tags:   Dutch, United States, Wire